Visitants experimentant als estands de la Maker Faire Barcelona 2019.
BCN Ciutat Digital

La Maker Faire Barcelona 2019 apropa l’economia circular a 10.000 persones

Un total de 10.000 persones van assistir a l’última edició de la Maker Faire Barcelona 2019, que es va celebrar el 5 i 6 d’octubre a la Nau Bostik. La fira va aplegar 500 participants, entre expositors, ponents i talleristes.

L’oferta de la Maker Faire Barcelona estava integrada per més de cent cinquanta propostes entre estands, exposicions, demostracions, projeccions, panells, tallers i  conferències, que recollien, entre altres, estimulants iniciatives circulars en els sectors tèxtil i de la moda, agrícola i alimentari; de materials que es poden  reutilitzar indefinidament així com resultats de l'experimentació i la producció a partir de tot tipus de residus o dels plàstics que, recollits a la Mediterrània, tornen al mercat a través de l'economia circular. 

Tot això es va complementar amb la presentació de projectes que ofereixen resultats avançats en les àrees de la intel·ligència artificial, la internet de les coses, la  nanotecnologia, la robòtica social, la fotònica, la levitació acústica i un llarg etcètera. 

Experiment de levitació acústica a la Maker Faire Barcelona 2019.
Visitants experimentant als estands de la Maker Faire Barcelona 2019.
Els participants en la ruta DSIPLAY per la Maker Faire Barcelona 2019.
Uns visitants s'informen sobre teixits sostenibles a la Maker Faire Barcelona 2019.
Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital