BCN Ciutat Digital

Matí Maker #5: Com volem que sigui el futur maker? Vine a dir-hi la teva!

El dimecres 6 de març, l’InnoBa, el nou centre per a la innovació socioeconòmica de Barcelona Activa, serà l’escenari de la cinquena sessió dels Matins Maker, la primera del 2019.

Aquesta nova trobada apel·larà a l'esperit col·laboratiu de la comunitat i recuperarà les conclusions de la sessió de cocreació que va tenir lloc a l’abril del 2017. 

En aquesta sessió es van posar en comú experiències i projectes, es van identificar necessitats i dinàmiques de treball per desenvolupar i enfortir els vincles de la comunitat maker local.   

Per repassar les fites aconseguides i dibuixar l'escenari de futur a curt termini, al Matí Maker # 5 s’intercanviaran idees sobre diverses àrees d'actuació en format fish bowl, una dinàmica idònia per a debats retrospectius en grups nombrosos.

 

Conclusions de la primera sessió de cocreació

 

El 25 d’abril de 2017 es va celebrar una sessió de treball que tenia com a objectiu crear una xarxa, establir connexions i donar suport a la comunitat d’innovació social digital, les tecnologies obertes i l’entorn maker present a Barcelona. 

Al llarg de la sessió es van dur a terme diverses dinàmiques, com ara l’Speed Boat o Remember the future, i es va arribar a unes conclusions comunes de manera col·laborativa. Pots recuperar-ne els resultats aquí

Si tens quelcom a dir sobre com creus que hauria de ser el futur proper de la comunitat maker, vine i participa-hi! 

Matí Maker #5  
Dimecres 6 de març.
Horari: de 9’30 a 12’30h.
Lloc: InnoBA (c/Perú 52, planta 2).
Acte obert al públic. Places limitades. 
INSCRIPCIONS AQUÍ.
 

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital