BCN Ciutat Digital

Matí Maker: creació, tecnologies obertes i ciutats productives

El matí del dimecres 13 de Desembre reunirem a les comunitats de producció local d’alt valor afegit, els projectes d’innovació social digital, i a totes les persones interessades en les iniciatives vinculades a la cultura Maker de la ciutat.

L’objectiu és inaugurar un nou format de trobada periòdica breu que permeti actualitzar les activitats i accions de suport dutes a terme a través del Pla Barcelona Ciutat Digital, així com altres iniciatives d’interès per a la comunitat, tant d’encaix dins de la mateixa ciutat com de projecció internacional. Tanmateix, en aquestes trobades s’obrirà un espai per a la comunitat per tal de difondre nous projectes que tot estiguin començant a aflorar. Si vols proposar un nou projecte, omple el següent formulari.

En aquesta ocasió es parlarà de les activitats fetes el 2017, com ara, accions al Maker District, Ateneus de Fabricació,  estat de la línia de subvencions 2017 o els resultats de l’esdeveniment de co-creació de polítiques públiques i de les que es promouran els mesos vinents: Matins Maker 2018, noves subvencions, Maker Faire 2018, projectes europeus relacionats, etc.

L’acte és obert al públic però amb places limitades, i caldrà registrar-se al següent enllaç. Per garantir la màxima representació no s’admetran més de dues persones per entitat. Us hi esperem!!

 

Programa de l’esdeveniment:

10:00h - 10:20h Benvinguda i actualització del Pla Barcelona Digital Francesca Bria (AJ_BCN)

10:20h - 10:40h Presentació de les accions específiques dins els projectes Poblenou Maker District + Make it in the City.  Properes accions de suport del CTIDO Anna Majó (Barcelona Activa)

10:50h - 11:10h Presentació jornada per la integració de propostes i resultats de l’esdeveniment de co-creació a Repensem 22@ Albert Martín (AJ_BCN / Districte Sant Martí)

11:10h - 11:30h Call for Makers de Maker Faire 2018 - Fab City París. Luciana Asinari (IAAC)

11:30h - 11:50h Què hi ha de nou? Nous projectes maker a la ciutat. Comunitat Maker

11:50h - 12:00h Clausura i propers esdeveniments Marc Perez (AJ_BCN)

12:00h - 12:40h Networking - Esmorzar a càrrec del Leka, restaurant Open Source

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital