BCN Ciutat Digital

Nou repte per innovar en la planificació i el manteniment de les àrees de joc

El repte “BCN dona molt de joc” té un doble objectiu. D’una banda, obtenir dades fiables de l'ús i l’estat dels espais de joc i lleure per ajustar-los a les preferències dels més petits i dels seus acompanyants, i, de l’altra, disposar d'un sistema d'escolta activa que permeti incorporar de manera sistemàtica les seves valoracions.

 

La convocatòria, que estarà oberta fins el proper dia 15 de febrer, s'adreça a totes les persones emprenedores, empreses i institucions d'arreu del món que plantegin solucions tecnològiques als reptes esmentats

 

Les propostes les valorarà un comitè tècnic d’experts que treballen en les àrees temàtiques implicades en aquest repte doble. L’anunci públic dels finalistes tindrà lloc durant la darrera setmana del mes de febrer.

 

Els guanyadors del repte “BCN dona molt de joc” podran fer una presentació de les seves solucions innovadores durant la presentació del plec de licitació del proper “Contracte de prestació del servei de conservació d’àrees de joc infantil, espais lúdics per a gent gran, àrees gimnàstiques, bancs, papereres, taules de pícnic, taules de ping-pong, cistelles de bàsquet, tanques i senyalització dels parcs i jardins de la ciutat de Barcelona”, prevista per al principi de març del 2019.

 

Per poder participar al repte “BCN dona molt de joc” cal emplenar el formulari i enviar-lo. Coneix tots els detalls d'aquesta iniciativa i consulta les bases de la convocatòria a la pàgina web de l'I.lab

 

Innovació urbana sostenible i social a través del programa i.lab

 

L'i.lab és el nou laboratori d'innovació urbana, social i sostenible de Barcelona que neix amb l'objectiu de promoure la col·laboració d'empreses, centres de recerca, universitats i ciutadania per trobar solucions als principals reptes de la ciutat.  

 

En aquest laboratori s’identifiquen i es promouen reptes de ciutat mitjançant concursos oberts per trobar solucions innovadores i millorar els serveis públics. Impulsar l’ús ètic i responsable de les dades i la tecnologia, i maximitzar la sostenibilitat, l’impacte social i l’escalabilitat de les solucions proposades són alguns dels objectius d’aquesta iniciativa que s’emmarca dins del Pla Barcelona Ciència.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital