Imatge promocional del repte
BCN Ciutat Digital

Nou repte urbà per regenerar edificis d’habitatges amb sistemes innovadors i sostenibles

Al model de ciutat que impulsa Barcelona, la regeneració urbana és una prioritat col·lectiva per millorar la qualitat dels espais on vivim, especialment als habitatges i teixits urbans vulnerables i degradats.

Cal trobar noves solucions no només per a la rehabilitació integral dels edificis, sinó també per assolir un ús eficient dels recursos, l’adaptació al canvi climàtic i la mitigació dels seus efectes. I que aportin nous materials i/o nous usos dels materials existents, noves tecnologies i nous dissenys.

Gràcies a la nova normativa urbanística que permet adossar cossos edificats als habitatges per millorar-ne el rendiment energètic i l’habilitat, el Programa de Regeneració Urbana de l’Ajuntament de Barcelona llança aquest repte amb l’objectiu d’impulsar la regeneració d’edificis d’habitatges amb sistemes innovadors sostenibles.

La convocatòria es publicarà a final de juliol i la recepció de propostes estarà oberta fins al 7 d’octubre de 2022. S’espera tenir una previsió de propostes guanyadores cap al novembre, per tal d’implementar els prototips de novembre a març de 2023.

Més informació sobre les bases i la convocatòria

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital