BCN Ciutat Digital

Nova convocatòria d’ajuts “Impulsem el que fas 2019” per a la innovació social digital

Què impulsem amb “Impulsem el que fas”

Impulsem que joves amb risc d’exclusió social descobreixen la seva vocació. Que es potenciï la creació i la distribució d’energies renovables. Facilitar l’accés als bancs del temps. O que es proveeixi un equipament públic de tecnologies obertes per al dia a dia.

Aquestes coses estan passant a Barcelona gràcies a la línia de subvenció “Impulsem el que fas”, que ara obre la seva tercera convocatòria. Fins al 29 de maig estarà obert el termini per presentar projectes en la modalitat d’innovació social digital.

L’objectiu d’aquesta subvenció, finançada per l’Ajuntament de Barcelona, és desenvolupar el teixit econòmic dels barris i els districtes de la ciutat, amb un finançament que pot arribar fins al 80% del pressupost dels projectes. 

En les edicions del 2017 i el 2018, la modalitat d’innovació social digital ha subvencionat setze projectes amb més de 500.000 euros. Es poden conèixer els pilots acabats de l’edició 2017 i els que es comencen a treballar de la del 2018 aquí

 

Necessitats de la ciutat

La tercera edició ja està en marxa i es busquen projectes que donin solució a un ampli ventall de necessitats d’alt impacte social que actualment té la ciutat de Barcelona i la seva ciutadania, com ara el reciclatge, la formació i la inclusió digital, la reducció de la bretxa digital —amb èmfasi especial en la perspectiva de gènere— o la lluita contra la pobresa energètica, entre altres. 

Per a més informació, consulteu les bases de la convocatòria. 

 

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital