BCN Ciutat Digital

Participem en una sessió a Londres per defensar els drets digitals de les ciutats

El divendres 26 d’octubre va tenir lloc a Londres una sessió dedicada a treballar per la defensa dels drets digitals a les nostres ciutats.
La sessió va estar organitzada per la Mozilla Foundation a la Royal Society of Arts de Londres en el marc del MozFest, el festival que va celebrar Mozilla en aquesta ciutat.

 

La sessió va estar protagonitzada pels ajuntaments de les ciutats d’Amsterdam, Nova York i Barcelona, els quals van mostrar la feina que estan fent entorn dels valors de la defensa dels drets digitals a les ciutats, i van donar a conèixer la seva col·laboració actual i la intenció de continuar així en el futur. En el cas de Barcelona, es va fer èmfasi en els estàndards ètics digitals, oberts i col·laboratius, en els projectes de codi obert i en els valors clau com la sobirania tecnològica a la nostra ciutat.

 

A l’acte, hi van assistir persones d’altres ajuntaments (Atenes, Lió) i també d’entitats de la societat civil, com ara UN Habitat o Internet Governance Forum (IGF), que va informar sobre la coalició pels drets i principis d’Internet (IRPC - Internet Rights & Principles Coalition). Durant la sessió es va treballar per grups per tal de recollir els suggeriments i les opinions dels assistents, com ara que és important compartir les eines i el treball entre les ciutats però també els problemes d’arrel per trobar solucions òptimes.

 

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital