L'estand municipal a l'Smart City Expo 2018.
BCN Ciutat Digital

Presenteu la vostra iniciativa tecnològica per a una Barcelona més justa, igualitària i humana a l’Smart City Expo

Si sou una entitat del tercer sector, una associació, una startup o una PIME innovadora que treballeu desenvolupant iniciatives en els àmbits de la participació ciutadana, la col·laboració social o la planificació urbana utilitzant tecnologia, i si el vostre projecte contribueix a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, l’Ajuntament de Barcelona us ofereix la possibilitat de presentar els vostres treballs o projectes a la propera edició de l’Smart City Expo World Congress, que se celebrarà del 19 al 20 de novembre.

Els projectes han d’estar vinculats als reptes actuals i futurs de la ciutat i de la ciutadania de Barcelona, i alineats amb els àmbits següents: governança local, participació ciutadana, economia local, interacció social, habitatge, mobilitat o planificació urbana.

Les iniciatives seleccionades es podran presentar, durant 20 minuts, al Fòrum de l’estand de l’Ajuntament de Barcelona, amb un aforament de quaranta persones.

A més, l’Ajuntament en farà difusió als canals i xarxes socials municipals i premsa, i assignarà deu entrades als participants per accedir a l’Smart City Expo durant les tres jornades de l’esdeveniment.

 
Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital