BCN Ciutat Digital

Rebem la tercera edició de la Sharing Cities Summit per fer créixer les economies col·laboratives

La trobada internacional arribarà a Barcelona a la tardor, després d’haver celebrat les dues primeres edicions a Amsterdam i Nova York

La Sharing Cities Summit és una trobada internacional d’experts i ciutats que aborda i debat els diferents tipus d’economies col·laboratives, com aquestes economies afecten la vida a les ciutats i quines mesures es poden prendre per potenciar-ne els efectes positius i pal·liar els aspectes negatius.

La ronda de trobades de la Sharing Cities Summit va començar fa dos anys a Amsterdam, va tenir una segona edició a Nova York i celebrarà la tercera edició a Barcelona.

Aquestes sessions, que enriquiran encara més el programa de l'Smart City Expo World Congress del 2018, són fruit de la feina d’internacionalització que s'ha generat als espais municipals del congrés d'enguany, en què s’han presentat els resultats aconseguits en els darrers temps amb acords de col·laboració amb altres grans ciutats del món com Nova York. D’aquests acords es desprenen projectes com el Challenge BCN-NYC, per millorar la mobilitat de les persones amb discapacitat visual.

En la línia d’establir col·laboracions en l’àmbit de la innovació amb altres ciutats del món, durant l’SCEWC 2017, Barcelona Activa ha signat un acord de col·laboració amb l’Institut ATR, de Kyoto, per intercanviar empreses emergents i talent, en un acte en què ha estat present del sotsgovernador de la Prefectura de Kyoto, Akimasa Yamashita.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital