Tecnologia per a un millor govern

Imatge oficial del Next Generation Internet Policy Summit (NGI).
Share

Barcelona ha posat en comú experiències i casos d’èxit sobre compartició de dades (Data Sharing) i drets digitals al Next Generation Internet Policy Summit (NGI).

Dos joves amb mascareta consulten el mòbil en un centre comercial.
Share

Barcelona i Gant impulsen el debat “EUROCITIES City Dialogue: The Use of Technologies in Response to covid-19” sobre els reptes que planteja la tecnologia digital en la lluita contra la pandèmia, especialment a la fase de desconfinament.

Exposició “Humanitzant la tecnologia per BARCELONA” a Ca l'Alier.
Share

L’exposició “Humanitzant la tecnologia per BARCELONA” comparteix amb la ciutadania les polítiques i els projectes de ciutat intel·ligent que està impulsant l’Ajuntament de Barcelona i que es van presentar a l’Smart City Expo World Congress d’enguany. La mostra es pot visitar gratuïtament durant tot el mes de desembre a Ca l’Alier.

Share

L’i.lab de l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb la consultora Idencity, ha fet un estudi comparatiu de laboratoris urbans (labs) i equips d’innovació a ciutats d’arreu del món, per tal de saber què aporten i extreure’n bones pràctiques.

Share

Els darrers quatre anys, el Pla Barcelona Ciutat Digital ha convertit la tecnologia en el motor que ens portarà cap a una ciutat més cohesionada, intel·ligent, sostenible i justa.

Codi font.
Share

Barcelona ha participat en l’Open Source City Forum de París, on s’han posat les bases per crear una coalició internacional que impulsarà el codi obert a les ciutats.

Ordinador amb codi obert.
Share

A la seva primera trobada del 2019, FlossBcn ha abordat les estratègies municipals per a l’apoderament digital.

Share

Durant la jornada, s’ha presentat la campanya “100 ciutats en 100 dies” de la Coalició de Ciutats pels Drets Digitals, i s’ha donat la benvinguda a les noves ciutats adherides.

Share

“Els governs han de canviar. Ja no són màquines expenedores que ofereixen sanitat, educació, transport o enllumenat, sinó que treballen i actuen com a facilitadors per crear solucions comunes.” – Anna Majó, directora d’Innovació Digital, Ajuntament de Barcelona.

Share

Barcelona Metròpolis ha presentat el seu nou número, dedicat a la ciutat digital, amb la taula rodona “Digitalització de la ciutat: com es generen i qui controla les dades?”, que s’ha celebrat a Ca l’Alier dins del marc de la Mobile Week.

Share

El dimecres 23 de gener van tenir lloc les taules rodones “Public Money = Public Code” i “Cities Coalition for Digital Rights” a Ca l’Alier, organitzades per l’oficina de la comissionada de Tecnologia i Innovació Digital amb l’objectiu d’explicar a la ciutadania les últimes novetats municipals sobre sobirania i drets digitals.

Share

Aquest dimecres passat, 12 de desembre, ha tingut lloc el tercer taller de FlossBcn a les instal·lacions que ThoughtWorks té a l’edifici MediaTIC al carrer de Roc Boronat de Barcelona per dinamitzar l’ecosistema del programari lliure de la ciutat.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital