BCN Ciutat Digital

Tornen els Matins Maker!

El proper dimecres dia 26 de setembre a l'espai SokoTech tindrà lloc la tercera edició dels Matins Maker, un espai de trobada de les comunitats de producció local de valor afegit, els projectes d'inovació social digital i totes les persones interessades en la culutra maker. De la mateixa manera que en la edició anterior, les jornades estan organitzades per la pròpia comunitat, que presentarà les últimes iniciatives del sector en una série d'actes programats entre les 10 i les 12.30h. 

 

La primera part de les jornades començarà amb l'espai "Què hi ha de nou?", moment en el que tots els participants podràn dir la seva i presentar les novetats del sector. L'edició d'enguany serà en format barcamp, és a dir, tothom disposarà d'un temps limitat per fer les seves aportacions, permetent així que tots els inscrits puguin participar-hi. Per aquesta raó és imprescindible registrar-se com a assistent i marcar la casella "barcamp" del formulari per optar a fer les presentacions. 

 

A continuació tindrà lloc un espai de reflexió sobre temàtiques d'interès per a la comunitat, centrada en aquesta tercera edició en la Maker Economy.

 

Finalment, després d'una sessió previa en la qual els membres de la comunitat podran expressar les seves inquietuds i necessitats a la resta de participants, es deixarà pas al treball en xarxa. 

 

Com a la darrera edició, l'acte és obert al públic però disposa de places limitades i caldrà registrar-se al següent enllaç:

 

INSCRIPCIONS: https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/739844

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital