Un moment del City Leadership Forum celebrat a Barcelona.

Trobada d’experts en digitalització i innovació urbana per millorar la qualitat de vida

Ca l’Alier7 acull del 8 al 9 de juny, el City Leadership Forum, una trobada d’experts en digitalització i innovació urbana de diferents ciutats que s’han trobat a Barcelona per debatre sobre la digitalització com a eina de millora de la qualitat de vida de la ciutadania. La trobada inclou taules rodones i activitats sobre innovació, tecnologia, drets digitals i ciberseguretat.

El City Leadership Forum està organitzat per Cities Today, amb el suport de la fundació BIT Habitat i de l’Ajuntament de Barcelona. És un esdeveniment adreçat als equips directius i responsables d’innovació de diferents ciutats i que se celebra cada sis mesos en una capital diferent.

En aquesta edició, Barcelona ha triat com a tema de debat la digitalització com a eina de millora de la qualitat de vida de la ciutadania (humanisme tecnològic).

L’ús ètic de la intel·ligència artificial (IA) per millorar la prestació de serveis públics o la necessària col·laboració publicoprivada per garantir la connectivitat per a tothom a les ciutats són altres temes de debat de la trobada. Hi participen representants de ciutats com ara Dublín, Bristol, Rotterdam o Màlaga, i també d’empreses tecnològiques, entre les quals figuren Cellnex, Itron, Paradox o ClimateView.

Barcelona ja va ser amfitriona d’una de les edicions del City Leadership Forum sobre mobilitat, el 2016.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital