Un moment de la Maker Faire Barcelona 2018.
BCN Ciutat Digital

Vols participar en la propera edició de la Maker Faire Barcelona?

La Maker Faire Barcelona és la trobada de les comunitats makers i de fabricació digital d’àmbit local i internacional. Una cita indispensable per a enginyers, artistes, creatius, científics i artesans, entre molts altres perfils, en què podran mostrar experiments, projectes i propostes innovadores sota la filosofia del do it yourself (DIY).

La propera edició de la Maker Faire Barcelona se celebrarà els dies 5 i 6 d’octubre a la Nau Bostik (barri de la Sagrera, Districte de Sant Andreu) i la creativitat, l’economia circular i la innovació social en seran els eixos principals. Tens algun projecte, taller o iniciativa que s’emmarqui en alguna d’aquestes temàtiques? T’agradaria poder participar a la Maker Faire Barcelona i mostrar-ho? Ara pots presentar el teu projecte a la convocatòria oberta fins al 12 de juliol.

La trobada entre makers, acadèmics, científics i empreses estimula el coneixement mutu i la interacció entre iniciatives diverses. El que es busca és la transmissió de coneixement i pràctica entre aquests i el gran públic. En aquest marc, es presentarà una selecció dels projectes de científics i makers relacionats amb l’àmbit de la innovació digital dins de les àrees d’economia circular, innovació social i la creativitat.

En l’edició anterior van passar per l’esdeveniment més de 10.000 persones, entre elles famílies amb nens i nenes. Pots veure una mica com va ser al vídeo que trobaràs a continuació del text.

 

Un moment de la Maker Faire Barcelona 2018.
Un moment de la Maker Faire Barcelona 2018.
Maker Faire Barcelona.
Maker Faire Barcelona.
Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital