Anàlisi amb dades amb un ordinador.
BCN Ciutat Digital

World Data Viz Challenge 2020 Barcelona-Kobe obre el període d’admissió de projectes

Des del dilluns 14 de setembre, queda obert el període de presentació de projectes de la tercera edició del World Data Viz Challenge 2020 Barcelona-Kobe, el concurs de visualització de dades que les ciutats de Barcelona i Kobe (Japó), agermanades des de fa més de 25 anys, organitzen conjuntament. Els projectes es poden presentar mitjançant aquest formulari fins dilluns 26 d’octubre a les 23:59h.

El concurs té com objectiu convidar la ciutadania a posar de relleu els desafiamentss de les ciutats intel·ligents mitjançant l’anàlisi de dades i la seva visualització. Es poden presentar visualitzacions en diferents formats, com ara infografies, gràfics o mapes interactius. La temàtica del projecte ha de reflectir una realitat de la ciutat de Barcelona i ha d’estar emmarcada en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que s'alineen amb l’Estratègia d'Impuls de l'Agenda 2030 a la ciutat de Barcelona​. Aquí podeu consultar les Bases i Convocatòria de participació.

Els treballs seran avaluats pel jurat del #WDVC2020 que està constituït per  persones expertes en urbanisme com Pilar García Almirall, Miguel Mayorga Cárdenas i Montserrat Pareja-Eastaway; en anàlisi de dades comptarem amb Víctor Pascual i Pere-Pau Vázquez, i en l’impacte que la transformació digital té sobre la ciutadania, amb Albert Cuesta, Verónica Kuchinow i Tere Serra i Majem. El millor projecte rebrà un premi de 1.000€ i també es lliurarà una menció universitària de 250€ al millor treball presentat per estudiants universitaris. 

El World Data Viz Challenge 2020 Barcelona-Kobe està organitzat conjuntament pels ajuntaments de Barcelona i Kobe. Per part de l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació BIT Habitat lidera el projecte, amb la col·laboració de la Direcció de Relacions Internacionals i l’Oficina Municipal de Dades.

Trobareu més informació sobre el concurs al web del World Data Viz Challenge 2020 Barcelona-Kobe.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital