Arsgames

Els videojocs semblen encara estar aïllats, en el discurs general, d’un ecosistema de mitjans digitals en què aquests espais es configuren com a llocs de subjectivització i de mediació social i política.

Cada dia, quantitats importants de dades, d’informacions personals, de relacions afectives i biopolítiques, circulen pels mons virtuals de joc i s’hi arrelen. Rarament s’analitzen i es posen sobre la taula aquestes qüestions, que són polítiques i que no es produeixen en un buit, sinó en un entramat sistema de relacions tecnopolítiques que representen la vida contemporània.

Arsgames vol constituir-se com a punt de partida d’un debat encara no iniciat als àmbits de la sobirania digital, la ciutadania digital, la protecció de dades i els drets digitals en el món dels videojocs.

Aquesta plataforma en defensa dels drets digitals en els videojocs té un doble objectiu:

  • Fer un diagnòstic de l’estat dels drets digitals en l'àmbit dels videojocs a escala internacional.
  • Conscienciar les i els professionals del sector, la ciutadania i l’Administració pública de la necessitat de regular i tenir més control del sector dels videojocs en matèria de protecció de drets digitals de les usuàries i els usuaris.

I jornades en defensa dels drets digitals als videojocs

Vídeos de la jornada Dret al Joc DIgital (novembre del 2020)

Dret al joc digital

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital