Incubadora MediaTIC

Descripció / Objectius

Especialitzada en empreses d’alt impacte tecnològic.

La tecnologia ha canviat l’entorn econòmic i l’emprenedoria tecnològica i digital s’ha convertit en un nou pol d’activitat. L’Ajuntament de Barcelona, amb Barcelona Activa com a principal aliat, contribueix al desenvolupament de l’economia tecnològica i l’ecosistema digital de la ciutat oferint serveis, programes, activitats i equipaments que formen part de la seva cartera actual i creant nous projectes ad hoc que situïn Barcelona en el mapa de ciutats referents en l’àmbit tecnològic i digital.

 

Espai d’incubació i assessorament

Un bon exemple de lideratge públic en el suport a l’emprenedoria digital és la Incubadora MediaTIC de Barcelona Activa, un espai d’acollida especialitzat en empreses d’alt impacte tecnològic que en 1.400 m2 alberga 20 empreses que treballen en l’àmbit de la intel·ligència artificial, l’internet de les coses (IoT), la robòtica, les tecnologies espacials i la nanotecnologia.

L’objectiu principal de la posada en marxa d’aquesta nova incubadora que complementa la xarxa d’incubadores de Barcelona Activa és el de promoure i donar suport a la creació i el creixement d’empreses d’alt impacte tecnològic, que contribueixin al desenvolupament econòmic i a la generació de llocs de treball qualificats.

 

Notícies

Barcelona consolidarà el seu atractiu internacional amb la nova Llei de Start-ups

dt., 15/11/2022 - 13:21

Barcelona obrirà encara més els braços a nòmades digitals i emprenedors internacionals amb l’aprovació de la Llei d’Empreses Emergents, que reduirà les barreres fiscals i burocràtiques per als professionals estrangers.

L’ocupació tanca el 17 de novembre les “Trobades d’Economia de Nou Barris”

dv., 04/11/2022 - 12:59

El dijous 3 de novembre va tenir lloc la primera jornada, en què persones expertes van debatre sobre la compatibilitat entre la tecnologia i l’ètica

El Barcelona Health Hub organitza la quarta #BHHSummit

dv., 28/10/2022 - 10:57

Salut. La jornada especialitzada en salut digital va tenir per objectiu trobar solucions als reptes a què s’enfronta aquest àmbit.

El programa d'ajuts 'Kit Digital', ampliat a empreses de menys de 3 persones treballadores

dj., 20/10/2022 - 11:05

DIGITALITZACIÓ. A partir del 20 d'octubre de 2022 es podrà sol·licitar la tercera convocatòria d'ajuts del programa 'Kit Digital' destinada a impulsar la digitalització de projectes de petites empreses d'1 o 2 persones treballadores....

Agenda

Sense resultats

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital