Incubadora MediaTIC

Descripció / Objectius

Especialitzada en empreses d’alt impacte tecnològic.

La tecnologia ha canviat l’entorn econòmic i l’emprenedoria tecnològica i digital s’ha convertit en un nou pol d’activitat. L’Ajuntament de Barcelona, amb Barcelona Activa com a principal aliat, contribueix al desenvolupament de l’economia tecnològica i l’ecosistema digital de la ciutat oferint serveis, programes, activitats i equipaments que formen part de la seva cartera actual i creant nous projectes ad hoc que situïn Barcelona en el mapa de ciutats referents en l’àmbit tecnològic i digital.

 

Espai d’incubació i assessorament

Un bon exemple de lideratge públic en el suport a l’emprenedoria digital és la Incubadora MediaTIC de Barcelona Activa, un espai d’acollida especialitzat en empreses d’alt impacte tecnològic que en 1.400 m2 alberga 20 empreses que treballen en l’àmbit de la intel·ligència artificial, l’internet de les coses (IoT), la robòtica, les tecnologies espacials i la nanotecnologia.

L’objectiu principal de la posada en marxa d’aquesta nova incubadora que complementa la xarxa d’incubadores de Barcelona Activa és el de promoure i donar suport a la creació i el creixement d’empreses d’alt impacte tecnològic, que contribueixin al desenvolupament econòmic i a la generació de llocs de treball qualificats.

 

Notícies

‘Digitalitza’t’: el programa d’assessorament per a la transformació digital del comerç de Barcelona

dc., 11/12/2019 - 17:36

DIGITALITZACIÓ. El servei, vinculat a Barcelona Activa, ofereix assessorament personalitzat als comerços, serveis de proximitat i associacions que vulguin millorar la seva maduresa digital.

El Banc Mundial i Barcelona promouran la innovació urbana

dv., 22/11/2019 - 17:42

Smart City. L’Ajuntament de Barcelona i el Banc Mundial han signat un acord de col·laboració per compartir coneixements i bones pràctiques emergents sobre innovació urbana, ciutats intel•ligents i ús de la tecnologia.

Prova pilot de turisme immersiu 5G al passeig de Gràcia

dj., 21/11/2019 - 09:32

Smart City. El passeig de Gràcia de Barcelona ha estat l’escenari de la primera prova pilot de turisme immersiu amb tecnologia 5G, en el marc de l’Smart City Expo World Congress.

El ‘hub’ digital de Barcelona continua creixent amb la instal·lació de noves companyies tecnològiques

dt., 19/11/2019 - 11:02

Comunitat internacional. Grans empreses com VMware o Adevinta situen en el 22@ els seus centres estratègics a Europa.

Agenda

I Convocatoria d'arts i tecnologia per a joves creadors 'La Roda'

Quan:
Del 07/01/2020 al 24/01/2020
On:
Punt Multimèdia de Sants - Montjuïc Casa del Mig
C Muntadas 1 (Sants-Montjuïc)
932914262
Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital