Repte finalitzat
Apoderament de la dona en la indústria tecnològica

Descripció i Objectius

Cada vegada més, la bretxa de gènere que hi ha a la indústria tecnològica es considera un problema greu que ha de ser abordat tant pels sectors públic i privat com pels responsables polítics.

La velocitat del desenvolupament tecnològic actual i els seus efectes a tots els aspectes de la nostra societat i la nostra vida quotidiana posen de rellevància que els productes i serveis basats en la tecnologia no haurien de ser només desenvolupats basant-se en la perspectiva de la meitat de la població.

En aquest sentit, cal trobar maneres per incentivar, encoratjar i donar suport a més nenes i dones per estudiar, treballar i créixer professionalment en àrees directament relacionades amb la tecnologia.

L’i.lab ha col·laborat amb el programa d-LAB de la Fundació Mobile World Capital en el repte Apoderament de la dona a la indústria tecnològica, que buscava projectes i solucions digitals per reduir la bretxa de gènere dins del sector tecnològic, que fossin sistemàticament reproduïbles i escalables.

Més informació: https://d-lab.tech/ca/women-in-tech/

Acte de lliurament de premis aquí

 

Guanyadors

Fluttr

Fluttr és una plataforma amb un sistema de selecció de personal que, a través del Big Data, ajuda a les empreses a seleccionar el millor candidat eliminant la discriminació per gènere. El projecte aspira a convertir-se en la millor plataforma per ajudar a reduir la bretxa de gènere en el sector TIC i facilitar que les dones accedeixin a aquesta part del mercat laboral.

Fluttr

Inspiring Girls

Inspiring Girls és un projecte que augmenta l'autoestima i l'ambició professional de les nenes en edat escolar, així com les seves expectatives laborals. El projecte ha creat una campanya mundial anomenada Inspiring Girls Online per connectar, mitjançant la tecnologia, nenes de deu a quinze anys amb dones professionals de tots els sectors, nivells i edats, i que són exemples a seguir.

Inspiring Girls
Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital