Ateneu de Fabricació al Parc Tecnològic

Descripció / Objectius

Combinarà l’ús social amb l’empresarial.

El Parc Tecnològic de Barcelona Activa a Nou Barris serà, al final del 2017, la seu d’un nou Ateneu de Fabricació que té la característica de combinar l’ús social amb l’empresarial.

El nou Parc Tecnològic vol ser un espai de referència per a la indústria avançada a Barcelona. Aquest espai d’innovació i tecnologia s’adreça a les pimes de la ciutat i especialment a les empreses que elaboren un producte propi en el camp tecnològic i industrial. I que, mitjançant serveis com l’Ateneu de Fabricació, volen obrir-se al veïnat de Nou Barris en una doble dimensió: potenciar el teixit econòmic de proximitat i fomentar vocacions científiques i tecnològiques.

Notícies

La primera incubadora europea de projectes d’impressió 3D, a la Zona Franca

dl., 11/02/2019 - 18:30h

InnovaciA?. Preveu impulsar uns cent projectes empresarials en cinc anys.

Front comú per negociar amb les grans plataformes digitals

dc., 14/11/2018 - 15:48h

Tecnologia. Barcelona i 49 ciutats d’arreu del món subscriuen una declaració per regular l’economia col·laborativa i garantir el dret a viure a les ciutats.

Sharing cities: pacte per regular les plataformes digitals col·laboratives

dj., 08/11/2018 - 12:01h

Economia. La Sharing Cities Summit se celebrarà del 12 al 15 de novembre en el marc de l’Smart City Expo World Congress.

L’IoT Solutions World Congress aborda l’impacte de la indústria 4.0.

dc., 17/10/2018 - 11:58h

Tecnologia. Del 16 al 18 d’octubre, Barcelona serà la seu de la 4a edició de l’IoT Solutions World Congress (IoTSWC), l’esdeveniment de referència mundial sobre les innovacions de la internet de les coses (IoT) al sector industrial.

Agenda

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital