Matins Maker

Descripció / Objectius

Trobada de comunitats relacionades amb la innovació social digital, la manufactura digital i el món maker

El disseny i la fabricació digitals són una part clau del Pla Barcelona Ciutat Digital. Barcelona, pionera en el moviment maker i a acollir fab labs, disposa d’una extensa comunitat que es dedica a aquestes activitats.

L’Ajuntament de Barcelona, juntament amb entitats de l'ecosistema de la innovació social digital, ha posat en marxa els Matins Maker, les trobades periòdiques de la comunitat relacionada amb la innovació social digital de Barcelona.

L’objectiu principal dels Matins és crear un nou punt de trobada periòdica i breu on es puguin actualitzar les activitats que les diferents entitats duen a terme i les accions de suport realitzades i previstes dins del marc del Pla Barcelona Ciutat Digital.

També volen fomentar el treball en xarxa entre els membres que hi participen mentre s'estableix una comunicació bidireccional amb l'Ajuntament de Barcelona.

 

Què s’ha fet

Durant el 2017 s’han fet les quatre primeres edicions dels Matins Maker, amb una mitjana d’assistència de seixanta persones i cinquanta entitats representants dels principals protagonistes i col·lectius de la innovació social digital i del moviment maker a la ciutat de Barcelona.

A més, s’han fet presentacions de projectes nous.

 

Notícies

La primera incubadora europea de projectes d’impressió 3D, a la Zona Franca

dl., 11/02/2019 - 18:30h

InnovaciA?. Preveu impulsar uns cent projectes empresarials en cinc anys.

Front comú per negociar amb les grans plataformes digitals

dc., 14/11/2018 - 15:48h

Tecnologia. Barcelona i 49 ciutats d’arreu del món subscriuen una declaració per regular l’economia col·laborativa i garantir el dret a viure a les ciutats.

Sharing cities: pacte per regular les plataformes digitals col·laboratives

dj., 08/11/2018 - 12:01h

Economia. La Sharing Cities Summit se celebrarà del 12 al 15 de novembre en el marc de l’Smart City Expo World Congress.

L’IoT Solutions World Congress aborda l’impacte de la indústria 4.0.

dc., 17/10/2018 - 11:58h

Tecnologia. Del 16 al 18 d’octubre, Barcelona serà la seu de la 4a edició de l’IoT Solutions World Congress (IoTSWC), l’esdeveniment de referència mundial sobre les innovacions de la internet de les coses (IoT) al sector industrial.

Agenda

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital