5a edició dels premis Dona TIC

5a edició dels premis Dona TIC

Tecnologia i gènere. Ja està en marxa la convocatòria de la 5a edició dels premis Dona TIC, que promouen la presència de les dones en l’àmbit tecnològic.

Ja està en marxa la convocatòria de la 5a edició dels premis Dona TIC, una iniciativa que té com a objectiu promoure i incrementar la presència de les dones en l’àmbit tecnològic i reconèixer el paper de les que ja pertanyen al món TIC. Aquests premis fomenten la igualtat en la construcció de la societat digital.

Els premis Dona TIC els organitza la Generalitat de Catalunya dins del pla Dona TIC, amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Tenen un doble objectiu: reconèixer el paper fonamental de les dones en l’àmbit de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents per animar-les a dedicar-se a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeries i matemàtiques) en el futur.

Les dones es poden presentar a una de les set categories següents: emprenedora, professional, acadèmica/investigadora, divulgadora, revelació, estudiant i iniciatives referents.

Les candidatures es poden presentar fins al 16 de setembre de 2019. El lliurament dels guardons es farà coincidint amb el Dia d’Ada Lovelace, el 8 d’octubre.

Podeu trobar més informació sobre les bases dels premis i el formulari d’inscripció aquí.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital