Cursos en anglès de Barcelona Activa

Cursos en anglès de Barcelona Activa

Cursos gratuïts en anglès a Barcelona Activa, molts d’ells enfocats a potenciar l’emprenedoria.

Des de fa 30 anys, Barcelona Activa, integrada en la gerència d’Ocupació, Empresa i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, treballa per la promoció econòmica de la ciutat donant suport tant a empreses i institucions com a persones individuals. Per a aquestes últimes, destaca la gran oferta de cursos gratuïts, tant presencials com online, a l’abast emmarcats en diferents àrees i que responen a diferents necessitat, molts d’ells enfocats a potenciar l’emprenedoria.

Conscients de la multiculturalitat que existeix a Barcelona, també presenta cursos en anglès. Per exemple, es donen les claus sobre els aspectes legals per al teu negoci; o bé, s’expliquen els passos per elaborar un business plan sòlid i eficient. Les places són limitades per poder donar un bon assessorament, per la qual cosa sempre cal inscripció prèvia. No perdis l’oportunitat de millorar les teves capacitats amb l’ajuda de Barcelona Activa!

Barcelona Activa ofereix diferents programes gratuïts en anglès dirigits sobretot a persones emprenedores per millorar les teves capacitats i coneixements en àrees com el sistema fiscal espanyol i els models legals disponibles per al teu negoci.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital