El nou Cibernàrium de Nou Barris acosta la formació per reduir la bretxa digital

El nou Cibernàrium de Nou Barris acosta la formació per reduir la bretxa digital

Cibernàrium. Se suma al Cibernàrium del 22@ per oferir conjuntament més de 360 activitats.

El nou Cibernàrium de Nou Barris, situat al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, amplia, acosta i millora l’oferta de formació digital a la ciutat per oferir, conjuntament amb el Cibernàrium del 22@, un programa regular amb més de 360 activitats formatives.

L’equipament s’ha renovat per dotar-lo de cinc aules preparades tecnològicament amb dispositius electrònics, ordinadors i pissarres digitals i amb capacitat per formar simultàniament més de cent persones. A part de la formació presencial, que ja ha començat aquest juliol i s’ampliarà al setembre, també s’hi ofereixen cursos en línia.

El nou espai estarà obert els dies laborables, de 9.00 a 20.00 hores, amb classes al matí i a la tarda, tant de formació tecnològica bàsica com especialitzada.

Reduir la bretxa digital

El Cibernàrium de Nou Barris és un equipament de proximitat, que acosta l’accés i els recursos tecnològics als barris amb el gran objectiu de lluitar contra la bretxa digital en totes les seves dimensions, siguin per raó d’edat, gènere o nivell socioeconòmic, i evitar que les diferències en l’accés i els coneixements generin desigualtats o exclusió.

Formació digital

La formació bàsica del Cibernàrium de Nou Barris és totalment pràctica, amb exemples pràctics, de curta durada, amb diferents horaris, personalitzada i amb tutories que permetin garantir l’aprenentatge dels col·lectius amb més dificultats. S’articula en tres itineraris formatius d’introducció: a l’ordinador, als dispositius mòbils i a internet i aplicacions per al dia a dia.

La formació especialitzada, impartida també al Cibernàrium 22@ del Poblenou, consta d’un programa regular de més de 360 activitats diferents que s’articulen en set blocs temàtics:

  1. Internet i oci
  2. Màrqueting i comunicació
  3. Imatge digital
  4. Creació web
  5. Informàtica i programació
  6. TIC i educació
  7. Fabricació digital i 3D

A més, també s’hi ofereixen cursos d’estiu (e-Stiu TIC), activitats de divulgació tecnològica (classes magistrals, conferències i esdeveniments per difondre el coneixement digital) i més de cent activitats de formació virtual.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital