#JAM17 sobre 'Tecnologies per una democràcia en xarxa'

#JAM17 sobre 'Tecnologies per una democràcia en xarxa'

#JAM17 'Tecnologies per una democràcia en xarxa' 26, 27 i 28 d’octubre, a l’Edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona).

Sota el lema 'Tecnologies per una democràcia en xarxa' ens trobarem els dies 26, 27 i 28 d’octubre, a l’Edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona).

Ja estan obertes les inscripcions per les #JAM17, l’espai de trobada més important de la comunitat de Decidim.org, una infraestructura publicocomuna, oberta i lliure, un projecte comunitari que s’ha impulsat des de l’Ajuntament de Barcelona i que actualment utilitzen diversos municipis. Visita el web i inscriu-te!

Com veureu en el programa, tractarem sobre la concepció, l’ús i l’impacte social de les tecnologies en una democràcia en xarxa des d’un enfocament intermunicipal amb Barcelona, L’Hospitalet, Terrassa, Sabadell, Gavà, Sant Cugat, Vilanova, Pamplona i Mataró, entre d’altres, per anar cap a una xarxa de ciutats i organitzacions democràtiques!

Les JAM van néixer a finals del 2016, amb la constitució de la comunitat #Metadecidim, com un procés participatiu dins la plataforma de la ciutat de Barcelona,  decidim.barcelona, per redissenyar de manera oberta, transparent i col·laborativa la plataforma Decidim.

En l’actualitat, la comunitat #Metadecidim s’ha consolidat en altres espais, com les SOM (Sessions Operatives Metadecidim) i els LAB (espais de recerca oberta), on ens trobem regularment totes les persones participants i col·lectius involucrats per compartir visió, objectius i experiències sobre la plataforma, i convertir-la en un dispositiu i model de transformació política.

Vine a construir la democràcia del segle XXI!

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital