La Mobile Week Barcelona acosta la tecnologia als barris

La Mobile Week Barcelona acosta la tecnologia als barris

Smart City. L’objectiu és acostar la transformació digital a tots els districtes amb 150 activitats, conferències i tallers gratuïts per a totes les edats.

Comença la quarta edició de la Mobile Week Barcelona amb el lema “Tecnologia per a la ciutadania”. L’objectiu és acostar la transformació digital a tots els districtes amb 150 activitats, conferències i tallers gratuïts per a totes les edats.

Fins a l’1 de març hi haurà conferències i tallers gratuïts a tots els districtes amb l’objectiu de situar la ciutadania al centre de la revolució digital.

L’edició d’aquest any se centrarà en tres temes:

  • Mobilitat del futur: a partir de tallers i conferències es descobrirà el paper fonamental de la tecnologia en la mobilitat del futur.
  • Robòtica i intel·ligència artificial: amb les activitats proposades s’aprofundirà en les claus per combinar la intel·ligència humana i l’artificial per tenir més benestar.
  • Dades i seguretat informàtica: en els tallers i conferències es descobrirà com fer un ús adequat de les dades.

La Mobile Week Barcelona s’acabarà l’1 de març amb el Family Day, un espai amb conferències, tallers, furgoteques i música per a totes les edats.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital