L’estratègia de transformació digital de Barcelona al Congrés de Govern Digital

L’estratègia de transformació digital de Barcelona al Congrés de Govern Digital

Paco Rodríguez, gerent de l’IMI, participa en el Congrés de Govern Digital amb una ponència sobre l’estratègia de transformació digital a l’Ajuntament de Barcelona.

El Congrés de Govern Digital és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital. Aquesta edició ha volgut emfatitzar tots aquells projectes i iniciatives que persegueixen una transformació digital de les dinàmiques, els processos i les formes de treball de les organitzacions públiques, amb un programa que ha englobat taules rodones i sessions sobre els diferents eixos temàtics com la governança digital, el canvi cultural a l’Administració, les infraestructures i la identitat digital, entre d’altres.

Paco Rodríguez, gerent de l’IMI, ha participat en el congrés amb una ponència centrada en l’estratègia de transformació digital a l’Ajuntament de Barcelona, durant la qual ha subratllat la necessitat de modificar l’organització vers un model de lideratge digital i capacitació dels treballadors, i també d’incloure la ciutadania en el procés de creació dels serveis públics, i ha posat com a exemple la plataforma Decidim Barcelona.

Els darrers tres anys, l’Ajuntament ha engegat una sèrie d’iniciatives orientades a la millora del govern de la ciutat, a través del Pla de transformació digital. Dins d’aquest marc, es treballa en el desenvolupament d’un conjunt de projectes que es continuaran desenvolupant durant els propers anys per tal d’adequar-se al nou entorn.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital