L’IoT Solutions World Congress aborda l’impacte de la indústria 4.0.

L’IoT Solutions World Congress aborda l’impacte de la indústria 4.0.

Tecnologia. Del 16 al 18 d’octubre, Barcelona serà la seu de la 4a edició de l’IoT Solutions World Congress (IoTSWC), l’esdeveniment de referència mundial sobre les innovacions de la internet de les coses (IoT) al sector industrial.

La 4a edició de l’IoT Solutions World Congress (IoTSWC), que se celebra del 16 al 18 d’octubre a Barcelona, aborda l’impacte de la indústria 4.0., la innovació en els processos productius industrials i la transformació digital de les empreses. El saló forma part de la segona edició de la Barcelona Industry Week.

 

L’IoT Solutions World Congress (IoTSWC) és l’esdeveniment de referència mundial sobre les innovacions de la internet de les coses (IoT) al sector industrial. El saló forma part de la segona edició de la Barcelona Industry Week, organitzada per Fira de Barcelona i integrada per tres salons: l’In(3D)ustry From NeedsTo Solutions, centrat en la impressió 3D i la manufactura avançada; Healthio, de nova creació, que abordarà les innovacions en el camp sanitari, i l’IoT Solutions World Congress.

 

Empreses barcelonines

L’estand municipal, coordinat per Barcelona Activa, té espais d’exposició per a divuit empreses relacionades amb l’IoT en àmbits com ara l’eficiència energètica, la domòtica, les ciutats intel·ligents, l’eficiència a la indústria i la salut.  Aquestes empreses cobreixen un total de 516 llocs de treball i tenen una facturació agregada de 34,8 milions d’euros.  Quinze d’aquestes empreses (el 83%) són o han sigut usuaris/àries dels serveis i programes de Barcelona Activa.

Barcelona Activa també ha organitzat una visita al saló per a empreses industrials del Bon Pastor i la Marina, i del sector creatiu i cultural. L’objectiu és apropar aquesta cita a empreses de sectors llunyans a l’IoT i descobrir noves solucions per aplicar-les a les seves companyies.

 

Dones a l’ecosistema IoT

La novetat principal d’aquest any és el nou fòrum sobre intel·ligència artificial, l’AI & Cognitive Systems Forum, que posarà el focus en els beneficis que la intel·ligència artificial aporta a les infraestructures IoT a l’hora d’analitzar i processar les dades, simplificar la presa de decisions o identificar i predir patrons.

A més, la zona congressual serà l’escenari de la sessió Women Leadership in IoT, on s’abordarà el paper de lideratge de la dona a l’ecosistema IoT amb la participació de sis dones líders en aquesta indústria.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital