Nova Antena Cibernàrium al Canòdrom

Nova Antena Cibernàrium al Canòdrom

ANTENES CIBERNÀRIUM. A partir del mes de juny, s'incorpora una nova Antena a la xarxa d'Antenes Cibernàrium: el Canòdrom – Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica.

A partir del mes de juny, s'incorpora una nova Antena a la xarxa d'Antenes Cibernàrium: el Canòdrom – Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica.

A partir del mes de juny, s’incorpora una nova Antena a la xarxa d’Antenes Cibernàrium: el Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica. Al Districte de Sant Andreu, posem a disposició de les persones usuàries un espai de formació i accés a la tecnologia, on hi trobareu una oferta d’activitats de formació tecnològica bàsica que us permetran des de conèixer com funciona el nostre ordinador i smartphone a aprendre a navegar per internet i utilitzar el correu electrònic.

Si coneixes algú que necessita saber com funciona un ordinador o com fer gestions a través del mòbil, recomana’ls aquestes formacions presencials al Districte de Sant Andreu on seran atesos de forma molt personalitzada.

Ja et pots inscriure a les properes activitats que oferim:

Introducció a l’ordinador

Introducció als dispositius mòbils

Introducció a Internet i aplicacions per al dia a dia

Ubicació del Canòdrom

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital