Oberta la IV convocatòria de La Roda

Oberta la IV convocatòria de La Roda

Tecnologia. Fins al 22 de març pots presentar el teu projecte d'art i tecnologia a La Roda, la convocatòria del Fab Casa del Mig adreçada a joves creadors.

El Fab Casa del Mig obre la quarta convocatòria de La Roda, un concurs adreçat a joves creadors per desenvolupar un projecte d'art i tecnologia. Pots participar-hi enviant el teu dossier de sol·licitud fins al 22 de març.

Una de les línies de treball del Fab Casa del Mig, més conegut com a Punt Multimèdia, és la promoció de la tecnologia i el seu vincle amb l’art i la creació. L’objectiu de la convocatòria és donar suport als joves creadors i creadores que treballen amb mitjans tecnològics. Amb aquest propòsit, l’artista escollit rebrà una dotació econòmica de suport a la creació, podrà fer ús de la infraestructura tecnològica del Fab Casa del Mig i realitzarà l’exposició del projecte al final de l’estada al mateix espai expositiu al setembre de 2023.

La convocatòria s’adreça a tots aquells artistes que compleixin, com a màxim, els 35 anys durant l’any 2023. Per participar-hi, has d’enviar digitalment el dossier de sol·licitud en un sol arxiu en format PDF al correu laroda@puntmultimedia.org.

Contingut del dossier:

 1. Títol del projecte.
 2. Descripció del projecte (de què tracta conceptualment el projecte, quina tècnica s’utilitzarà, esbossos i imatges).
 3. Necessitats tècniques del projecte (què es preveu utilitzar com a eines, tècniques, etc. per a dur a terme el projecte).
 4. Adaptació a l’espai (segons les dimensions de l’espai expositiu, explicar com es preveu mostrar el projecte a la sala –a l’exposició es pot incloure, a més a més de l’obra, imatges del procés del desenvolupament, vídeos, etc.–).
 5. Currículum artístic (una sola pàgina amb la trajectòria més rellevant i enllaços al portfoli digital: web, Instagram, Facebook, etc.
 6. Fotocòpia del DNI o passaport.

Què es valorarà?

 • El concepte del projecte és innovador i resulta d’interès per la comunitat artística i tecnològica (2 punts).
 • El discurs s’emmarca en una perspectiva contemporània de la creació, és a dir, reflexiona i assumeix reptes que es plantegen des del món actual (3 punts).
 • Les tècniques del projecte estan vinculades a la línia de treball del Fab Casa del Mig, és a dir, impressió 3D, tall làser, vinil, esperit maker i DIY, programació, robòtica, electrònica, multimèdia, edició digital d’imatge, realitat virtual, instal·lacions interactives o videomapping, entre altres (3 punts).
 • El projecte té en compte l’espai expositiu i s’adapta bé a la sala (1 punt).
 • El projecte és viable i s’ajusta a la temporalitat i al pressupost de la convocatòria (1 punt).

L’organització comunicarà el projecte seleccionat el dia 28 de març de 2023. Si tens dubtes sobre com realitzar el dossier, els criteris de valoració, o qualsevol altra qüestió relacionada amb la convocatòria pots adreçar-te a laroda@puntmultimedia.org, trucar al 932 914 262 o passar presencialment pel Fab Casa del Mig.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital