Taller introducció a les noves tecnologies

Taller introducció a les noves tecnologies

Projecte Omplim Buits - projecte que pretén facilitar l'accès de la gent gran a les noves tecnologies i acondicionar espais i habitacions de casa en desús per a convertir-los en espais que ara podríen ser utilitzats per acollir activitat

Omplint buits és un projecte de dues estudiants de l’ Universitat Politècnica de Catalunya que neix arrel dels canvis que ha provocat la pandèmia i busca trobar un nou espai dins les nostres cases per fer les activitats telemàtiques d’una manera segura i interactiva, amb l’objectiu que la gent gran pugui seguir mantenint-se activa ara des de casa.

El taller està enfocat a aprendre conceptes bàsics que permetin participar en les activitats del casal des de casa a través d’Internet. Constarà de dues parts, però podeu participar a una o totes dues:

–  Una primera sessió individualitzada a través d’una trucada o videotrucada de Whatsapp per posar-nos en contacte i conèixer de la vostra situació concreta.

–  Dues sessions grupals per aprendre i posar en pràctica aquests coneixements mitjançant videotrucades pel Jitsi, Zoom etc. Hi haurà un grup de matí d’11 a 12h i un de tarda de 17 a 18h, els divendres 22 i 29 de Gener.

Atès que actualment no es poden fer les activitats de forma presencial, aquest projecte pretén estudiar i acondicionar espais i habitacions de casa en desús per a convertir-los en espais que ara podríen ser utilitzats per acollir activitats i tallers online.

Opcionalment, també podeu col·laborar donant-nos accés físic aquests espais per poder-vos ajudar a adequar-los per acollir aquestes activitats. La vostra participació en aquesta part, serà molt útil per aquest projecte.

Si voleu saber-ne més, podeu donar-li una ullada al projecte descarregant el fitxer adjunt a la notícia o resoldre algún dubte trucant al 633466290 de dilluns a divendres entre 10h i 13h, enviant un whatsapp al mateix número de telèfon o enviant un correu electrònic a casalgg.calisisdret@bcn.cat.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital