Technovation Girls 2021-2022: Crea una app que millori el món

Technovation Girls 2021-2022: Crea una app que millori el món

Tecnologia. Presentació en línia del concurs internacional de tecnologia i emprenedoria. Adreçat a noies d'entre 8 i 18 anys. Apunta't ara!

Arriba la nova temporada de Technovation Girls i aquest any, amb nous canvis.

El projecte Technovation Girls, és una iniciativa global creada l’any 2009 amb l’objectiu d’augmentar la participació femenina en l’àmbit tecnològic, on les dones només representen el 30% del total dels treballadors.

Des del 2010, més de 25.000 noies de 100 països diferents han participat en aquest projecte, que aquí a Catalunya impulsa l’associació Espiral, educació i tecnologia i la seva xarxa de voluntàries.

Cada any, Technovation Girls Catalunya, convida a equips de noies d’entre 8 i 18 anys, a aprendre i aplicar les competències que són necessàries per resoldre problemes reals mitjançant la creació d’una aplicació mòbil. La temporada 2020-2021 la biblioteca Horta-Can Mariner va acollir un grup de 5 noies de 12 anys (Mara, Elia, Nora, Ingrid i Anna) que van participat al concurs internacional de tecnologia i emprenedoria amb l’aplicació EMINA.

Tu també pots participar aquest any i acceptar el repte de crear una aplicació que millori el món. No t’ho pensis i apunta’t per gaudir d’una nova experiència de creació i aprenentatge.

Hi han tres categories segons la teva edat:

Noies entre 8 i 12 anys (EQUIP BEGINNER)  

Noies entre 13 i 15 anys (EQUIP JÚNIOR)  

Noies entre 16 i 18 anys (EQUIP SÈNIOR)

 

Apunta’t a la biblioteca o per correu electrònic: b.biblioteca.cm@diba.cat

 

Per estar informats/des de les darreres novetats del certamen, podeu seguir els comptes de Twitter @technovation i @technovationCat i l’etiqueta #TechnovationCAT

 

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital