Esdeveniments de tecnologia i innovació

Descripció / Objectius

Idees per transformar la ciutat al Mobile World Congress o a l’Smart City Expo.

Com a ciutat digital puntera i de renom mundial, cada any Barcelona és seu de nombrosos esdeveniments i congressos sobre tecnologia i innovació digital i també d’algunes de les fires més reconegudes, com ara el Mobile World Congress, la Smart City Expo i el Big Data Congress, entre d’altres.

En tots aquests esdeveniments es tracten temes tecnològics cabdals per transformar la ciutat. A l’Smart City Expo World Congress passat, per exemple, es van debatre reptes de ciutat tan importants com les alternatives per desplaçar-se, en el marc de la mobilitat sostenible, o el tractament de les dades de la ciutadania.

D’altra banda, durant el Mobile World Congress 2017 es van exposar diverses propostes impulsades per Mobile World Capital Barcelona amb la finalitat d’acostar la ciutadania al món digital, així com tot el programa desenvolupat per la Fundació dins el congrés i el programa Four Years From Now (4YFN). A més, es va presentar la Mobile Week Barcelona, una nova iniciativa que mostrava el potencial de l’art, la tecnologia i la innovació al voltant dels deu districtes de Barcelona.

Notícies

Set iniciatives locals per a una ciutat proactiva

ds., 31/10/2020 - 10:18

Smart City. Els projectes guanyadors de la convocatòria d’ajuts a la innovació urbana rebran 500.000 euros.

Columna Multifunció - Institut Municipal d'informàtica

Barcelona participa en la definició del model de desplegament del 5G

dl., 26/10/2020 - 09:44

S’ha volgut desenvolupar el concepte d’operador neutre des d’una perspectiva de ciutat i contribuir en eliminar la fractura digital actual.

C-Mobile Projecte Europeu, Mobilitat i IMI de l'Ajuntament de Barcelona

El projecte europeu C-MobILE desplega un pilot de serveis d'ajuda a la mobilitat a Barcelona i la seva àrea metropolitana

dt., 22/09/2020 - 17:17

El consorci liderat per Applus + IDIADA, el RACC i la Direcció de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, amb el suport de l'IMI, ha presentat avui el pilot de serveis d'ajuda a la mobilitat, l'app C-Mobile Barcelona.

servei de bus adaptat a persones amb discapacitat

Nou assistent virtual a les parades de bus per fer-les més accessibles

dj., 17/09/2020 - 09:14

Mobilitat i transports. També continua el desplegament del sistema NaviLens d’etiquetes intel·ligents a tota la xarxa de transport públic.

Agenda

Congrés "Smart Mobility Congress"

Quan:
Del 16/11/2021 al 18/11/2021
On:
Fira Barcelona - Recinte Gran Via
Av Joan Carles I 64 (Hospitalet llobregat)
902233200
Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital