Esdeveniments de tecnologia i innovació

Descripció / Objectius

Idees per transformar la ciutat al Mobile World Congress o a l’Smart City Expo.

Com a ciutat digital puntera i de renom mundial, cada any Barcelona és seu de nombrosos esdeveniments i congressos sobre tecnologia i innovació digital i també d’algunes de les fires més reconegudes, com ara el Mobile World Congress, la Smart City Expo i el Big Data Congress, entre d’altres.

En tots aquests esdeveniments es tracten temes tecnològics cabdals per transformar la ciutat. A l’Smart City Expo World Congress passat, per exemple, es van debatre reptes de ciutat tan importants com les alternatives per desplaçar-se, en el marc de la mobilitat sostenible, o el tractament de les dades de la ciutadania.

D’altra banda, durant el Mobile World Congress 2017 es van exposar diverses propostes impulsades per Mobile World Capital Barcelona amb la finalitat d’acostar la ciutadania al món digital, així com tot el programa desenvolupat per la Fundació dins el congrés i el programa Four Years From Now (4YFN). A més, es va presentar la Mobile Week Barcelona, una nova iniciativa que mostrava el potencial de l’art, la tecnologia i la innovació al voltant dels deu districtes de Barcelona.

Notícies

Els drons, eina de millora en els controls d’aforament de platges i concentracions de persones

dg., 20/11/2022 - 15:35

smart city. L’ús d’aquesta tecnologia ofereix totes les garanties legals pel que fa a la protecció de dades de caràcter personal

La planta fotovoltaica d’autoconsum en coberta més gran de la Península, a Mercabarna

dl., 10/10/2022 - 08:56

Medi ambient. La inversió público-privada permetrà la instal·lació de plaques en uns 360.000 m2 i una potència de 18MWP.

Arriba l'11a edició de l’Expoelectric

dj., 06/10/2022 - 14:23

L'esdeveniment més important de vehicles elèctrics i energies renovables del sud d'Europa, se celebra els dies 15 i 16 d’octubre al passeig de Lluís Companys.

Es posa en marxa el Barcelona Innova Lab

dl., 03/10/2022 - 12:02

Innovació. Nova finestreta única per donar suport i facilitar la realització de proves pilot a la ciutat.

Agenda

Sense resultats

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital