T-Mobilitat

Descripció / Objectius

Una informació bàsica per gestionar la ciutat: les dades generades pels ciutadans i les ciutadanes quan utilitzen el transport públic.

Els nous títols de transport T-Mobilitat facilitaran a l’Ajuntament de Barcelona el retorn i l’ús de les dades generades pels ciutadans i les ciutadanes quan utilitzen el transport públic.

Aquesta informació és bàsica per gestionar la ciutat, així com per dictar millors polítiques públiques de transport fonamentades en un coneixement més profund de la mobilitat ciutadana.

Notícies

MWC, Mobile World Congress, Barcelona, 2019, Smart City

Barcelona es referma com a seu del Mobile World Congress

dc., 15/04/2020 - 20:54

Smart City. Acord per prorrogar el MWC Barcelona fins a l’any 2024 i per començar a preparar-ne la propera edició.

El servei Vincles incorpora un canal de salut per informar sobre la Covid-19

dl., 23/03/2020 - 13:04

Covid-19. Personal mèdic i d’infermeria respondrà les consultes de les 2.400 persones usuàries d’aquesta aplicació per a persones grans que viuen soles.

Dues iniciatives per reduir l’impacte de la cancel·lació del MWC Barcelona 2020

dv., 14/02/2020 - 18:40

Ajuntament. Conjuntament amb els principals agents econòmics de la ciutat, s’impulsa la Barcelona Opportunity Week, que s’afegeix a la iniciativa creada pel sector dels emprenedors de la ciutat, la Barcelona Tech Spirit, que forma...

Josep Bohigas - Director de l'Ecologia Urbana de Barcelona, Director de BCN Regional, Agència de desenvolupament de Barcelona

Barcelona es posiciona com a referent en Smart City al Japó

dv., 07/02/2020 - 14:11

Barcelona ha estat la ciutat convidada a la jornada “Japan-Barcelona Smart City Forum” a Tòquio, organitzada per l’Smart City Institute Japan i Nikkei, el diari financer més important del Japó.

Agenda

Sense resultats

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital