La Mobile Week Barcelona s'estén per tota la ciutat

La Mobile Week Barcelona s'estén per tota la ciutat

Tecnologia. La Mobile Week Barcelona d’aquest any aspira a rebre 16.000 visitants, 8 vegades més que a l’edició anterior, i ha passat d’implicar 40 a 90 espais de la ciutat.

L'edició d'aquest any creix i es consolida amb més de 120 activitats gratuïtes que inclouen xerrades, ponències, debats, exposicions, tallers, sessions de cinema i activitats infantils que tindran lloc en prop de 70 espais dels barris de la ciutat.

Aquest projecte tecnològic i de futur aspira a rebre 16.000 visitants, vuit vegades més que a l’edició anterior, i ha passat d’implicar 40 a 90 espais de la ciutat entre biblioteques, centres cívics, ateneus de fabricació, museus o equipaments tecnològics d’àmbit municipal com el MediaTIC, el Parc Tecnològic de Nou Barris o el Cibernàrium.

L’edició d’enguany, que ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu molt important respecte a l’any passat, també ha estat pensada en clau metropolitana, ja que estén l’oferta d’activitats a ciutats com l’Hospitalet de Llobregat o Sant Adrià de Besòs.

La Mobile Week Barcelona, que tindrà lloc del 15 al 24 de febrer, convertirà els districtes de Barcelona en espais oberts al debat, la creativitat i l’aprenentatge amb l’objectiu de reflexionar sobre com la transformació digital està canviant el nostre dia a dia.

Novetats destacades

Aquesta segona edició oferirà espais dedicats a la reflexió i el debat, una jornada d’activitats pensada per a tota la família anomenada mWeekKids i un programa amb visites guiades, sessions de cinema i l’exposició “El futur quotidià”, que recull les deu creacions d’artistes emergents que combinen art i tecnologia per mostrar la seva visió del futur quotidià. L’exposició es podrà veure al Disseny Hub Barcelona del 15 de febrer al 4 de març.

The newsletter The newsletter

Subscribe to our newsletter to keep up to date with Barcelona Digital City's new developments