Tornar

Agenda

Conferència

ADG Talk. Ecorresponsabilitat i certificacions

Informació

Dimecres, 25 de gener de 2023
De 19:00 fins 21:00
Disseny Hub Barcelona -
ADG-FAD

Vols certificar el teu estudi o agència? No t'interessen les certificacions, però vols conèixer les pràctiques més ecorresponsables?

Et convidem a assistir a la trobada on tres estudis reconeguts compartiran la seva experiència i consells per facilitar el procés als que estiguin interessats a fer el pas cap al compliment d'algun d'aquests dos alts estàndards d'acompliment social i ambiental.
També els preguntarem què implica, la seva accessibilitat i en què es tradueixen les certificacions al seu dia a dia: fonts d'energia, materials, proveïdors, tipus de projectes i maneres d'enfocar-los, relació amb els clients, així com salaris, conciliació i inclusió laboral .

Hi participaran Firma, certificats B Corp, i NOMON DESIGN, en procés de certificació, així com La Page Original, el primer estudi al país i un dels pocs estudis de disseny gràfic a Europa que compta amb el segell EMAS, garantia del seu compromís per a la millora ambiental dels seus serveis com a dissenyadors i comunicadors visuals.