Tornar

Agenda

Festival

Blanc! Festival

Informació

Del dijous 21 al dissabte 23 octubre de 2021
FORMAT ONLINE
Museu del Disseny

Un any més, el Museu del Disseny acull el Blanc! Festival, conferències, masterclasses i activitats entorn del disseny i la creativitat professional, amb el focus posat en el talent emergent i el reconeixement als grans mestres i pioners del disseny del nostre país.

Enguany el festival compta amb un programa de 10 conferències i 3 masterclasses, on es parlarà de disseny, identitat, wearables i biotecnologia, il·lustració, ètica en el disseny i experiència d'usuari, tipografia, arquitectura i creativitat. Un esdeveniment 100% en línia, en rigorós directe des del Museu del Disseny de Barcelona.

Com cada any, trepitjarà els escenaris la figura del Mestre, un referent de la història de l'art viva a Catalunya. Enguany el Mestre del Blanc! és el dissenyador gràfic, pintor i músic Josep M. Trias i Folch. Membre fundador de l'Associació de Dissenyadors Professionals (ADP) d'àmbit estatal (1980-1982). Ha estat professor de l'Escola Massana, a Elisava, a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Comunicació Audiovisual, i la Business School de Copenhaguen.

Blanc! és el festival que conjumina els artistes i dissenyadors amb més projecció en l'àmbit nacional i internacional. Amb més de 10 anys de trajectòria, ha comptat al llarg de la seva història amb grans noms com Paula Scher, Bruce Mau, Neville Brody, Alex Trochut o Ian Anderson.

Altres Esdeveniments

Cursos

Curs Introducció a la història del vestit

Estructurat en 17 sessions, combina la història amb altres aspectes del vestit, com ara la creació contemporània o el seu...

Cursos