Espais Permanents

Cafeteria- Restaurant amb Sauleda

 Si vols consultar menus i preus trucar al tl 93 256 6707

La cafeteria-restaurant del Disseny Hub Barcelona està construïda amb un estil integrador amb el conjunt de l’edifici. L'interior conté elements de fusta, que es contraposa clarament a l’estil de les finestres metàl·liques que donen al llac. Plena de color i acollidora, ha estat projectada pel dissenyador Marcos Catalán (professor de l’escola Elisava, membre de la junta d’ARQUINFAD de 2009 a 2012 i jurat als Premis FAD 2013).

Sauleda, l’empresa que en gestiona el servei, té una llarga trajectòria en el món de la restauració. El projecte inclou una part de botiga on es venen productes alimentaris de tota mena i de primera qualitat. La barra de la cafeteria i la de la botiga es materialitzen en una gran prestatgeria que recorda la façana de l’edifici i que també serveix per disposar d’estoc de producte.

El restaurant també ofereix una àmplia varieyat de productes i un menú diari, basat en una cuina mediterrània elaborada curosament.

Pel que fa al mobiliari, cal destacar el gran banc en forma de parèntesi amb tapisseria de kílims de la dissenyadora Nani Marquina, que hi dóna un toc molt acollidor. Aquest disseny s’ha fet amb l’objectiu que els usuaris s’hi sentin com a casa, com si estiguessin asseguts a la catifa de casa. No només vol complir la seva funció com a seient, sinó que a la vegada vol evocar les emocions. La terrassa de la cafeteria dóna al balcó del llac dels Jardins d’Elisava, des d’on es pot veure el conjunt de l’edifici Disseny Hub Barcelona.

Altres Espais Permanents