Tornar

Agenda

Exposició temporal

Datemats, dissenyant amb materials i tecnologies emergents | BDw2021

Informació

Del dijous, 7 de octubre al diumenge, 14 de novembre de 2021
De 09:00 fins 21:00
Vest. Glòries - Planta 0
Gratuïta
MATER FAD

El foment de la creativitat i l’estimulació dels processos d’innovació són possibles en molts casos gràcies a l’emergència de nous materials i tecnologies, que permeten obtenir solucions més sostenibles i reforcen el llenguatge del producte en termes experiencials i sensorials.

Per accelerar la penetració al mercat dels materials i tecnologies emergents cal activar la transferència de coneixement des de les universitats i centres de recerca cap als professionals i les empreses.

El projecte europeu Datemats, que reuneix experts procedents de 6 països, neix amb l’objectiu de desenvolupar i testejar recursos metodològics i educatius oberts (OERs) que impulsin aquesta transferència.

Aquesta mostra és una primera aproximació al ric panorama de coneixement i eines que està generant el projecte, que pren com a punt de partida 4 àrees de materials i tecnologies emergents: els materials connectats i intel·ligents, els nanomaterials, els materials de base biològica (principalment de la fusta) i els materials de cultiu auto-regeneratiu.

Preu: Gratuït
Horari: Dimarts-Diumenge: 9-21 h
Organitza i comissaria: Datemats partners, Coordina: FAD – Materfad
En el marc de: Barcelona Design Week City Festival

Altres Esdeveniments

Cursos

Curs Introducció a la història del vestit

Estructurat en 17 sessions, combina la història amb altres aspectes del vestit, com ara la creació contemporània o el seu...

Cursos