Tornar

Agenda

Espectacles

Descobreix Wayfindings: L'experiència

Informació

Del dijous 16 al dissabte 18 juny de 2022
Altres espais de Barcelona -
Gratuïta
BCD. Barcelona Centre de Disseny

Del 16 al 18 de juny podràs visitar Wayfindings: L’experiència, l'espai central d'aquesta edició de la Barcelona Design Week, comissariat per tàctica.barcelona, que recollirà un conjunt d'activitats als Jardinets de Gràcia on el disseny es mostrarà, visibilitzarà i s’aproparà a la ciutadania perquè pugui gaudir d'aquesta experiència i entendre que el disseny és un servei a la societat. 

Descobreix aquí totes les activitats, que a més estaran acompanyades per la música de Dj’s emergents

L'Hivernacle de les Idees

Del 16 al 18 de juny a les 19 h es muntarà i inflarà davant dels assistents un iglú del vent, un espai efímer fet de vela de globus aerostàtic reciclat. Seguidament, a dins es realitzaran els Findings, debats o col·loquis per tal d'intercanviar coneixement sobre Wayfindings:

  • Wayfindings: L’essencial serà el 16 de juny. Moderarà la sessió Ramon Faura, músic i arquitecte, i participaran Iñaki Mur, actor i comunicador, Oscar Doll, dissenyador de producte de Kave Home, i Amanda Rodríguez, psiquiatra.
  • Wayfindings: Dialogar serà el 17 de juny. Moderarà la sessió Francesca Tur, comunicadora i creativa, i participaran Lídia Vives, fotògrafa, Putos Modernos, dissenyadors, i Raquel Gil, directora dels Roca Galleries.
  • L’última trobada serà Wayfindings: Navegar, el 18 de juny. Moderarà la sessió Laura Benítez, doctora en filosofia i connectora de filosofia, art i tecnociència, i participaran Martí Melcion, il·lustrador, Playmodes, dissenyadors i enginyers de so i de llum, i Salvi Plaja, director de disseny de l’empresa Simon.
Microexperiències i performances

CANVAS una intervenció artística tindrà lloc el 16 de juny a partir de les 17 h. En aquesta performance podràs veure la intervenció de l’Anna Taratiel en directe, que executarà una obra pictòrica in situ sobre dues peces de mobiliari urbà d’Escofet: l’emblemàtica Lungo Mare i la novetat Petra. 

Del 16 al 18 de juny, a les 18 h i a les 21 h, trobaràs l’essència en viu dels cubs performatius. Escoles de disseny de Barcelona faran accions i performances on exploraran i ensenyaran com el disseny ens ajuda a orientar les nostres accions. Participen: EINA, Elisava, IED Barcelona, LCI Barcelona, La Salle Arquitectura i LABASAD Barcelona.
 
També tindràs l'oportunitat de participar a La bossa infinita d’HP, on podràs fotografiar o escanejar els objectes que portis al damunt i imprimir-ne un pòster que passarà a formar part del cub, creant una peça d’art col·laborativa.
 
A més, del 16 al 30 de juny gaudiràs de l’experiència interactiva dissenyada per The Others, un recorregut on explorar amb realitat augmentada els conceptes de Wayfindings.

Et pots inscriure a les activitats aquí https://www.ticketic.org/ca/entrades/barcelona-design-week-2022