Tornar

Agenda

Cicles d'activitats

(E)co-dissenyant els espais de demà | BDW2021

Informació

Dimecres, 16 de juny de 2021
18:00
FORMAT ONLINE
Gratuïta per inscripció
BCD. Barcelona Centre de Disseny

Cicle de dos diàlegs co-creats per Barcelona centre de Disseny i FINSA que tractaran sobre com, des de la perspectiva de la tecnologia, el co-desenvolupament de projectes i la integració de les premisses del disseny circular, es poden i s’han de crear entorns que generin un impacte positiu tant pel planeta com per a les persones.

Els diàlegs es duran a terme al Roca Barcelona Gallery amb aforament limitat, i es podran seguir online per streaming en directe. L’idioma de les xerrades serà el castellà.

10.00 – 11.15h. DIÀLEG DISSENY: Espais i entorns amb impacte positiu

En aquest diàleg 4 professionals vinculats a la creació d’espais posaran en relleu com, al llarg de tot el cicle de vida d’un projecte, els processos i les decisions van intrínsecament lligats a temes de màxima rellevància com és la mitigació de l’impacte mediambiental de la seva activitat professional (l’estalvi energètic, la reducció de recursos, la petjada de carboni o el disseny per a l’economia circular), així com aportar benestar i salut a aquells que fan ús d’aquests entorns.

Ponents: Maria Pomar, Consultora Tècnica de FINSA, Ignasi Llauradó, CEO i Director creatiu de Dear Design, Akna Márquez, Project Consultant Matter HUB Matter Barcelona, i Sergio Sanz Pont, soci fundador de Sanzpont.

Modera: Maria Isabel Gabarró, PhD Architect i Professora associada i Directora del Master’s Degree in Architecture & Design Business Management, School of Architecture – UIC Barcelona.

Organitza Barcelona centre de Disseny, col·laboren Autodesk, Matter i UIC.

11.30 – 13.00h. DIÀLEG DISSENY: Co-developed Construction

Taula rodona dins del cicle Co-developed Construction on es debatrà sobre com a través de la tecnologia, els professionals de l’arquitectura, l’interiorisme, el disseny industrial i la indústria poden treballar de manera més col·laborativa i connectada, desenvolupament productes i sistemes de més qualitat i més sostenibles.

Ponents: Begoña López, Directora General de The Prototipo Company (by Urbania), José Ojeda, Co fundador i COO a 011H, Jacinto Seguí, Director de Consultoria Tècnica de FINSA, Miquel Àngel Julià, Director d’Estratègia i Disseny de Grup Idea i Ignasi Pérez Arnal, director del congrés REBUILD.

Modera: Roberto Molinos, cofundador de l’estudi d’arquitectura Modelical.

Aquesta activitat està organitzada per FINSA amb la col·laboració de Barcelona

Altres Esdeveniments

Exposició temporal

Perpetuum Mobile en el marc Any Miralles

Mostra inèdita sobre el treball d'Enric Miralles com a dissenyador. Mobiliari i objectes dissenyats per al seu propi ús i al llarg de la seva vida es...

Exposició temporal
Exposició permanent

Modernisme, cap a la cultura del disseny

L'exposició es fixa en el modernisme com a inici de la cultura del disseny, l'emmarca en el context europeu i en destaca els nexes i la...

Exposició permanent