Tornar

Agenda

Exposició temporal

"El millor disseny de l'any"

Informació

Del dimarts, 1 de juny al diumenge, 29 de agost de 2021
De 10:00 fins 20:00
Disseny Hub Barcelona - Espai A.2
Gratuïta
Ajuntament de Barcelona

«El millor disseny de l’any» és l’exposició anual que recull les obres finalistes i guanyadores dels premis de les diferents disciplines del disseny, l’arquitectura i les arts que organitzen les associacions del FAD: els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme (ARQUIN-FAD), els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual (ADG-FAD), els Premis ADI de disseny industrial i cultura del disseny (ADI-FAD), els Premis FAD d’Art (A-FAD) i els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny (ARQUIN-FAD).

Amb motiu del 10è aniversari de l’exposició, enguany la mostra va acompanyada d’un complet programa d’activitats paral·leles d’empreses, escoles i professionals que destaquen per la seva exemplaritat en innovació, compliment dels ODS o impuls de l’economia circular, creant un debat col·lectiu entorn a les bones pràctiques en disseny.

L’exposició «El millor disseny de l’any» està organitzada pel FAD en col·laboració amb el Museu del Disseny. La mostra romandrà oberta al públic del 2 de juny al 29 d’agost de 2021, a la Sala A del Disseny Hub Barcelona.