Espais i sales

A la planta 0A, just per sota del nivell de la plaça de les Glòries, hi ha un espai per a exposicions i esdeveniments: l'Espai A, de 3.800 m², disposat longitudinalment al llarg de la façana que dona al llac i el que es pot dividir en diferents seccions: A1, A2 i A3. Dues d'elles amb terra de parquet i l'A1, al passadís, sobre terra de microciment. Tots tres són espais diàfans i preparats tècnicament per acollir tota mena d’esdeveniments i activitats.

A sota d’aquesta planta, n'hi ha una altra, la planta -1, on es troben les oficines centrals, sales de reserva i magatzem, els espais de taller, laboratori de restauració i conservació del museu i el Centre de Documentació. L’espai de treball, les oficines i els espais que ocupen les entitats privades, FAD, BcD i la institució del Museu del Disseny, estan disposats longitudinalment amb vistes a l’estany. L’edifici també disposa de les aules K, L i M per llogar, espais idonis per a reunions, workshops, formacions, etc.

A l'última planta de l'edifici, la quarta sobre el nivell de Glòries, està ubicat l’Auditori (487 m²), que té unes boniques vistes a la plaça de les Glòries i unes grades disposades sobre el pla inclinat que generen els voladissos de l’edifici. A la mateixa planta 4 hi trobem l'Espai F, una sala a l'estil Foyer també útil per complementar amb l'auditori o preparat per mostres i showroom. Aquestes dues últimes se situen per sobre de les tres plantes de col·leccions permanents del Museu del Disseny.

Planta 4

P

Planta 0A

P

Planta

A

Para visualizar este site es necesario tener habilitado javascript y Adobe Flash Player 10.3 o superior..
Puede instalar el plugin de Adobe Flash desde aquí.

Altres espais

Auditori

Auditori

Situat a l'última planta de l’edifici, la quarta per sobre el nivell de Glòries, l'Auditori (487 m2) té unes boniques...

Espai A

Espai A (A1,A2,A3)

L'Espai A està situat a la planta 0A i té una superfície de 3.800 m2. Un espai diàfan i ampli que té en un...

Espai B

Espai B

Espai diàfan i multidisciplinari situat a la planta OG, a nivell de carrer per l'accés del carrer d'Àvila.

L'Espai B no...

Espai C

Espai C

Espai de vestíbul de la planta -1 preparat per acollir mostres i exposicions de curta durada.

L'Espai C no està subjecte a...