Espais Permanents

Centre de Documentació del Museu

És un centre públic amb l’objectiu de preservar la informació i la documentació relacionada amb les arts de l’objecte i el disseny. Obert a tothom i especialment, al servei dels professionals, investigadors i estudiants, és un instrument per a conèixer la historia, evolució i la difusió de totes les diferents facetes del sector del disseny. Compta amb un fons dinàmic i en creixement de més de 22.000 documents i ofereix serveis de consulta i préstec.

Accés i consulta a sala

El Centre disposa d'una Sala de Consulta amb 66 punts de lectura amb accés públic, lliure i gratuït. Més informació

Informació i consultes bibliogràfiques

El servei d’informació bibliogràfica ofereix informació i assessorament sobre el Centre de Documentació, el seu fons i els seus serveis i les seves bases de dades especialitzades. No ofereix servei sobre consultes tècniques, datacions d’imatges o de peces, etc. Formulari de consulta

Préstec de documents i interbibliotecari

Servei condicionat a la presentació del carnet del Centre de Documentació. El servei de Préstec Interbibliotecari permet localitzar originals o còpies de documents existents en altres fons. Més informació

Reserva de documents

El servei permet reservar fins a 3 documents que ja estiguin en préstec. Servei presencial, per telèfon 932566830, per correu electrònic a documentacio.mdb@bcn.cat o mitjançant l'espai personal del nostre catàleg.

Projecte Objectes Enllaçats .

El centre està treballant en un plataforma que aglutinarà una diversitat de recursos documentals, arxivístics, bibliogràfics i audiovisuals al voltant del cicle de vida dels objectes, per facilitar-ne la comprensió i l’anàlisi crítica. 

Amb un arxiu en continu creixement, el projecte ja compta, a hores d’ara, amb la participació de 30 dissenyadors, 44 empreses i més de 80 objectes. Peces, totes elles, que pertanyen també a les col·leccions del Museu del Disseny.

Internet. Wi-Fi

Qualsevol usuari amb el seu dispositiu mòbil o mitjançant les tauletes digitals que el Centre ofereix en préstec, pot connectar-se a Internet dintre de les sales de consulta.

Altres Espais Permanents