Tornar

Agenda

Exposició permanent

Exposicions permanents del Museu del Disseny

Informació

Del dimecres, 1 de gener de 2020, al dimarts, 31 de gener de 2023
Disseny Hub Barcelona - Exposició permanent
6 euros | 4 euros reduïda
MDB

El programa d'exposicions permanent vol mostrar al públic el valor patrimonial de l'extens catàleg d'objectes de les diferents col·leccions que s'han integrat al Museu del Disseny de Barcelona.

- "Objectes comuns. Històries locals, debats globals". Aquesta exposició mostra 240 peces que formen part de la col·lecció de disseny de producte.

- "Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i d' arts d' autor". Un recorregut en què el visitant pot veure 1.200 peces que conformen la història de les arts decoratives a Catalunya.

- "Modernisme, cap a la cultura del disseny". Una interpretació nova del modernisme partint del paper protagonista que hi van tenir les arts decoratives i aplicades, artesanes i industrials. Centrada en el gran esplendor modernista del final del segle XIX i l'inici del segle XX, continua mostrant el lligam entre el modernisme i el noucentisme i la seva vindicació de la tradició artesanal.

- "El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2014)". Aquesta exposició mostra l'extensa col·lecció d'indumentària i moda des del segle XVI fins a l'actualitat amb l'exhibició de 170 peces. 

- "Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual, 1980-2003" Va ser una època de vitalitat extraordinària, d'eufòria i celebració, descrita com "el boom del disseny". Va ser un època que els dissenyadors van treballar intensament i el disseny va començar a tenir més presència social.