Tornar

Agenda

Festival

Festival FLIC. (Re) interpretar el món

Informació

Del dissabte 11 al diumenge 12 març de 2023
De 10:00 fins 20:00
Limitat
Disseny Hub Barcelona - Espai A1 - corredor
De 3,5€ fins 9 €.Amb el codi FLIC13DHUB tindreu un 5% de descompte
Tantágora

El festival de literatura i arts infantil i juvenil FLIC torna per tretzena vegada oferint al llarg del 2023 diverses cites per a famílies, escoles i professionals del sector. El Disseny Hub Barcelona serà la primera parada per a les famílies el cap de setmana de l’11 i 12 de març.

Titulada (Re)interpretar el món, l’edició d’enguany busca subratllar la vàlua del patrimoni literari tradicional a través de les versions. «Reinterpretar l’herència rebuda ens permet recrear-la amb nous imaginaris culturals, perquè és a través del passat que, des del present, ens és possible imaginar i crear futurs», manifesta la seva directora literària, Roser Ros. Amb aquest plantejament i com cada any, un comitè d’experts han escollit més de quaranta títols de diferents gèneres literaris com a base per teixir les activitats del festival.

Coorganitzat per Tantàgora i el Disseny Hub Barcelona i amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona, el FLIC Familiar es desplega amb una programació dirigida a infants d’entre sis mesos i catorze anys. S’han dissenyat activitats relacionades amb la lectura com els fliquets, les experiències literàries, els tallers, les narracions o una zona amb més de 1.000 llibres del Consorci de Biblioteques de Barcelona disponibles per a préstec amb el carnet de biblioteques. Es compta amb la participació d’artistes i professionals del sector com Roser RosBlai SenabrePere Ginard, o Carme Solé, aquesta última distingida amb la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts el 2021 i guanyadora del primer Premi FLIC.

Us hi esperem!