Tornar

Agenda

Tallers

Formulació col·lectiva d'idees +B | BDW2021

Informació

Dissabte, 16 de octubre de 2021
De 11:00 fins 14:00
Disseny Hub Barcelona - TALLER R
Gratuïts
BCD. Barcelona Centre de Disseny

Barcelona Design Week City Festival acollirà B Citizen Lab, un espai de trobada, aprenentatge i generació participativa d'idees per afavorir la construcció d'una Barcelona més pròspera, inclusiva i sostenible que tindrà les següents activitats:

  • Consulta ciutadana +B (2min) per identificar de manera col·lectiva els reptes i oportunitats associats als ODS de Barcelona. No triguis més i participa a l'enquesta! 
  • 5 xerrades sobre solucions inspiradores i innovadores d'empreses i organitzacions, que estan treballant per una ciutat i comunitat sostenible. Són gratuïtes i obertes a la ciutadania i tindran lloc el proper dissabte 16 d’octubre de 11 a 14h a l'exterior Disseny Hub, zona Jardins d’Elisava. A més podràs gaudir d’una cervesa Alhambra! 
  • Formulació col·lectiva d'idees +B. Com a part de la ciutadania, et convidem a proposar idees creatives que ajudin en la construcció d'un futur sostenible en el mural de B Citizen Lab que estarà exposat en el Disseny Hub del 16 al 29 d'octubre. T’esperem!

Organitza: B Lab Spain, Barcelona centre de Disseny i Lichen Innovació Social, en el marc de Barcelona + B, Barcelona Design Week i la New European Bauhaus.