Informació pràctica

Com arribar-hi

Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona
Tel +34 93 256 67 00 / 93 256 68 00

Transports:

Metro: Línia 1 Glòries

Autobús:

Autobús: 7,H12, V25

Tramvia:

T4, T5, T6 - Glòries

Estacions bicing::

Av. Meridiana,66,

Bolivia,76

Estacions bicing properes:

Ona Glòries (Ciutat de Granada, 173 - 175),

Centre comercial Glòries (Av. Diagonal, 208)

  • L’obertura del túnel en sentit Llobregat comportarà modificacions a la mobilitat i la superfície de la plaça de les Glòries quedarà completament lliure del trànsit privat permetent el pas a vianants, bicicletes i transport públic (autobusos i taxis).
  • La principal novetat és l’eliminació dels carrils de circulació en superfície que quedaven a la Gran Via, entre el carrer Bilbao i el carrer Padilla. En aquest àmbit no hi haurà trànsit de pas i només podran desplaçar-se pels laterals els vehicles de veïns, serveis, transport públic o d’emergència (tram Bilbao-Independència i tram Castillejos-Padilla)
  • Des del carrer Castillejos els vehicles no podran accedir a la Gran Via 

Plànol accès

Bon ús dels espais

L’accés a les sales d’exposicions permanents del Museu és permès fins a 30 minuts abans de l’hora de tancament.

L’accés a algunes activitats (arts escèniques, cinema) es tanca quan comença la representació o la projecció.

Cal guardar l’entrada durant la visita a una exposició o l’assistència a una activitat.

Ús del guarda-roba. Per motius de conservació, les bosses de més de 40 cm, les motxilles, els cascos de moto, els paraigües llargs i les bicicletes plegades cal desar-los als armariets de consigna. Fora de serveis per mesures covid19

Fotografies i gravacions. Als espais comuns i vestíbuls és permès de fer fotografies per a usos domèstics. Cal respectar les normes sobre fotografies i gravacions pròpies de cada espai o sala d’exposicions. Algunes obres poden estar subjectes a drets d’autor i no poden ser fotografiades ni filmades. En cas de dubte, pregunteu a l’equip de sala.

Ús del telèfon mòbil. Es prega silenciar els senyals acústics del telèfon mòbil durant una visita, una projecció, un concert o una actuació.

Accés amb animals. Només hi és permès l’accés de gossos pigall. La resta dels animals s’han de quedar als espais exteriors.

Menjar i beguda. No és permès d’accedir a les sales d’exposició, els auditoris, les aules i els arxius amb menjar ni beguda.

Bicicletes: No está permés l'accés a l'edifici amb bicicletes, patins ni monopatins. Disposem dels armariets de consigna per bicletes plegables al ser membre de la xarxa "amics de la bici".

Condicions ambientals. Per a la conservació dels objectes d’art cal controlar el clima de les sales d’exposició. Pot ser que trobeu la temperatura i la il·luminació de les sales una mica baixes.

El Disseny Hub Barcelona és un espai lliure de fum.

El Disseny Hub Barcelona forma part de la xarxa de refugis climàtics.

Wi-Fi ciutadà gratuït. Hi ha servei de Wi-Fi ciutadà als vestíbuls, a la cafeteria i a les sales d’exposicions.