Informació pràctica

Com arribar-hi

Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona
Tel +34 93 256 67 00 / 93 256 68 00

Transports:

Metro: Línia 1 Glòries

Autobús:

Autobús: 7,H12, V25

Tramvia:

T4, T5, T6 - Glòries

Estacions bicing::

Av. Meridiana,66,

Bolivia,76

Estacions bicing properes:

Ona Glòries (Ciutat de Granada, 173 - 175),

Centre comercial Glòries (Av. Diagonal, 208)

 • El lateral mar de la Gran Via serà exclusiu per a bus, taxi i veïns en el tram Ciutat de Granada a Rambla del Poble Nou. (2) També en el tram de Marina a Padilla. 
 • Des del carrer Castillejos els vehicles no podran accedir a la Gran Via 
 • Pel que fa als altres modes de transport, els autobusos interurbans que circulin en sentit Besòs  hauran de creuar per l’interior del túnel i els urbans ho faran per la superfície de la plaça, igual que les bicicletes i els vianants, tot i que els seus recorreguts s’hauran d’anar adaptant a les diferents fases d’obres vinculades al projecte de Canòpia.

Plànol accès

Visita segura

 

Amb l'objectiu de garantir la vostra seguretat al llarg de la visita, l'edifici Disseny Hub Barcelona tal com ha fet tota la xarxa d'equipaments culturals municipals, ha implementat diferents mesures seguint les recomanacions sanitàries, com reduir l'aforament en la meitat de la capacitat habitual, habilitar punts d'higiene amb gel desinfectant o intensificar els serveis de neteja de l'edifici, entre altres. 

 • S'ha reduït l'aforament en un 30% de la capacitat habitual.
  Intensificació dels serveis de neteja i, especialment dels elements que estan a l’abast del públic.
  S’han retirat fulls de sala, pantalles interactives, audioguies i elements i recursos tàctils.
  S'ha retirat la fulleteria d’informació. Bona part d’aquesta la trobareu amb format digital i us la podreu descarregar de manera gratuïta.
  S'han disposat diferents punts d’higiene amb gel desinfectant.
  Trobareu diferents punts d’informació i de senyalística per recordar les mesures de visita segura a seguir

 • Els armariets per les bibicletes plegables i els guarada-robes per ús personal es mantenen fora de serveis, per raons de seguretat.


Per mantenir aquestes mesures i la visita amb seguretat per a tots els visitants, us recordem i recomanem que:

 • Heu de fer ús de mascareta de protecció mínima cap a tercers i la mantingueu posada al llarg de tot el recorregut de visita.
  Mantingueu el circuit de visita recomanat.
  Mantingueu la distància de seguretat de 2 metres amb tercers al llarg de tot el recorregut i a les sales de descans i eviteu formar grups.
  Renteu-vos les mans amb gel desinfectant a l’entrada del museu i al llarg del recorregut sempre abans i després de tocar o accionar una porta, botonera o element.
  Eviteu tocar vitrines i plafons d’informació.
  Reduïu l’ús de l’ascensor. Utilitzeu-lo d’un en un i preferiblement per a pujar.
  En la compra de tiquets i de productes de botiga procureu pagar amb targeta.
  Feu cas de la informació i recomanacions del personal d’atenció al públic.

Bon ús dels espais

L’accés a les sales d’exposicions permanents del Museu és permès fins a 30 minuts abans de l’hora de tancament.

L’accés a algunes activitats (arts escèniques, cinema) es tanca quan comença la representació o la projecció.

Cal guardar l’entrada durant la visita a una exposició o l’assistència a una activitat.

Ús del guarda-roba. Per motius de conservació, les bosses de més de 40 cm, les motxilles, els cascos de moto, els paraigües llargs i les bicicletes plegades cal desar-los als armariets de consigna. Fora de serveis per mesures covid19

Fotografies i gravacions. Als espais comuns i vestíbuls és permès de fer fotografies per a usos domèstics. Cal respectar les normes sobre fotografies i gravacions pròpies de cada espai o sala d’exposicions. Algunes obres poden estar subjectes a drets d’autor i no poden ser fotografiades ni filmades. En cas de dubte, pregunteu a l’equip de sala.

Ús del telèfon mòbil. Es prega silenciar els senyals acústics del telèfon mòbil durant una visita, una projecció, un concert o una actuació.

Accés amb animals. Només hi és permès l’accés de gossos pigall. La resta dels animals s’han de quedar als espais exteriors.

Menjar i beguda. No és permès d’accedir a les sales d’exposició, els auditoris, les aules i els arxius amb menjar ni beguda.

Bicicletes: No está permés l'accés a l'edifici amb bicicletes, patins ni monopatins. Disposem dels armariets de consigna per bicletes plegables (fora de servei per mesures covid19)

Condicions ambientals. Per a la conservació dels objectes d’art cal controlar el clima de les sales d’exposició. Pot ser que trobeu la temperatura i la il·luminació de les sales una mica baixes.

El Disseny Hub Barcelona és un espai lliure de fum.

Wi-Fi ciutadà gratuït. Hi ha servei de Wi-Fi ciutadà als vestíbuls, a la cafeteria i a les sales d’exposicions.