Informació pràctica

Com arribar-hi

El nou edifici del Disseny Hub Barcelona és a la plaça de les Glòries Catalanes, al districte de Sant Martí. ATENCIÓ! Aquesta zona es troba en un procés de profunda remodelació i això ha causat canvis en el trànsit, en les rutes de transport públic i en l’accés a les instal·lacions. La línia 1 de Metro està en obres entre Clot i Fondo.

Metro:

Glòries (Línia 1), Clot (Línia 2), Monumental (Línia 2) a 750 m i 1.000 m. ATENCIÓ La L1 estarà tallada per obres dos mesos entre el Clot i Fondo.

Tram:

Glòries (Línies T4, T5 i T6 )

Autobusos (TMB):

A menys de 500 m: Línies 7, H12, V23, V25, 192

De 500 a 750 m: Línia 62

A més de 750 m: Línies 6, 33, 141, H10; H14

Estacionament Bicing:

Av. Meridiana, 66 (al costat de la parada de metro Glòries)

C. Ciutat de Granada, 168 / Av. Diagonal

Parada de taxis:

C. Padilla, 152, aprox. (cantonada amb Av. Meridiana)

Pàrquing:

C. Ciutat de Granada, 173‐175

C. Badajoz, 168

Glòries Centre Comercial

Ancoratges bicicletes:

c/ Àvila

c/ Badajoz

Pl. de les Glòries Catalanes

Plànol accès

Bon ús dels espais

L’accés a les sales d’exposicions permanents del Museu és permès fins a 30 minuts abans de l’hora de tancament.

L’accés a algunes activitats (arts escèniques, cinema) es tanca quan comença la representació o la projecció.

Cal guardar l’entrada durant la visita a una exposició o l’assistència a una activitat.

Ús del guarda-roba. Per motius de conservació, les bosses de més de 40 cm, les motxilles, els cascos de moto, els paraigües llargs i les bicicletes plegades cal desar-los als armariets de consigna.

Fotografies i gravacions. Als espais comuns i vestíbuls és permès de fer fotografies per a usos domèstics. Cal respectar les normes sobre fotografies i gravacions pròpies de cada espai o sala d’exposicions. Algunes obres poden estar subjectes a drets d’autor i no poden ser fotografiades ni filmades. En cas de dubte, pregunteu a l’equip de sala.

Ús del telèfon mòbil. Es prega silenciar els senyals acústics del telèfon mòbil durant una visita, una projecció, un concert o una actuació.

Accés amb animals. Només hi és permès l’accés de gossos pigall. La resta dels animals s’han de quedar als espais exteriors.

Menjar i beguda. No és permès d’accedir a les sales d’exposició, els auditoris, les aules i els arxius amb menjar ni beguda.

Bicicletes: No está permés l'accés a l'edifici amb bicicletes, patins ni monopatins. Disposem dels armariets de consigna per bicletes plegables

Condicions ambientals. Per a la conservació dels objectes d’art cal controlar el clima de les sales d’exposició. Pot ser que trobeu la temperatura i la il·luminació de les sales una mica baixes.

El Disseny Hub Barcelona és un espai lliure de fum.

Wi-Fi ciutadà gratuït. Hi ha servei de Wi-Fi ciutadà als vestíbuls, a la cafeteria i a les sales d’exposicions.