Tornar

Agenda

Cursos

Introducció a la història del vestit

Informació

Del dijous, 7 de octubre de 2021, al dilluns, 21 de març de 2022
De 16:00 fins 17:30
13 places
Disseny Hub Barcelona - TALLER A
Preu general: 200 € | Reduït 140 €
Museu del Disseny

Estructurat en 17 sessions, combina la història amb altres aspectes del vestit, com ara la creació contemporània o el seu tractament com a patrimoni. L’exposició del Museu del Disseny El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015) ofereix l’oportunitat de contemplar alguns d’aquests vestits històrics.

En el marc de la societat occidental, s’estudiarà l’evolució de les formes del vestit, i la manera com aquestes enllacen amb la creació contemporània. A més, es comptarà amb la presència d’especialistes en diferents matèries com ara la restauració, la documentació i les tendències de moda, i amb una disenyadora contemporània que explicarà les seves experiències en la creació d’una col·lecció.

Curs dirigit a: professionals, estudiants i professorat d’escoles de disseny de moda i vestuari, persones interessades en general.

Docents: Teresa Bastardes, Laura Casal-Valls, Nieves Casquete, Albert Díaz, Marta Marín, Aida Molano, Marta Morralla, Alba Rodríguez Silgo, Sílvia Rosés, Sílvia Saladrigas, Sílvia Ventosa, Montserrat Xirau.

Data: Cada dilluns, del  8 de novembre de 2021 a 21 de març de 2022, de 16.30 
Preus: 

Preu general: 200 €
Preu reduït: 140 € (carnet del Centre de Documentació del Museu del Disseny, carnet docent, carnet d’aturat, carnet d’estudiant, Targeta Rosa)