Tornar

Agenda

Exposició temporal

L'art de la nostra taula

Informació

Del dimecres 19 al diumenge 23 gener de 2022
Disseny Hub Barcelona - Espai C
Gratuïta
Museu del Disseny

L'art de la nostra taula és una instal·lació efímera que tanca un projecte de creació, educació i disseny amb la Fundació Adsis, a través del projecte PASSWORK-Centre de Noves Oportunitats de Barcelonal’assignatura de Pedagogies del Disseny del Grau en Disseny d'EINA i el Departament Educatiu del Museu del Disseny.

Fins al 23 de gener es podrà contemplar al Museu del Disseny aquesta exposició gratuïta de ceràmica impulsada per joves nouvinguts i per estudiants de disseny. A partir de l'aprenentatge mutu i col·laboratiu, 22 joves i 12 estudiants han dissenyat peces de ceràmica al voltant de la simbologia de compartir la taula, entesa com un "espai de vida on ens trobem, connectem, compartim i creem vincles". Durant el procés, l'alumnat ha posat en joc competències pròpies i nous aprenentatges sobre processos artesanals i industrials.

El projecte és un pas més en un procés d’investigació en disseny, basada en la pràctica, que pretén evidenciar la capacitat transformadora del disseny en relació amb un àmbit aparentment allunyat com és la pedagogia.