Tornar

Agenda

Lliurament premis

Lliurament dels Premis FAD d’Art 2021

Informació

Dimecres, 16 de juny de 2021
AUDITORI
A-FAD

Cerimònia de lliurament de la 12a edició dels Premis FAD d’Art a la creació artística, uns guardons que volen reconèixer l’art amb domini dels materials i les tècniques de l’ofici.

La cerimònia dels Premis FAD d’Art és la cita en què es lliuren els guardons i reconeixements a les obres artístiques destacades per l’excel·lència en el concepte, en el treball tècnic vinculat al fer artesanal i en el treball innovador en l’ús de materials. Artistes de diferents àmbits conflueixen en uns premis que busquen la intersecció transdisciplinària amb noves propostes creatives contemporànies.

La 12a edició dels premis compten amb un total de 40 obres seleccionades que opten a guanyar el Premis FAD d’Art. El jurat d’enguany té la tasca d’escollir l’obra guanyadora, i també dues Mencions d’entre totes les peces exposades. Per altra banda, la Junta Directiva de l’A-FAD i el jurat dels premis entregaran els Reconeixements FAD d’Art, fora de la convocatòria oberta, per tal de destacar la trajectòria professional i l’aportació artística notable de tres figures importants del panorama artístic contemporani català.

El jurat dels Premis FAD d’Art d’enguany l’han format: Mònica Ramon, galerista i presidenta del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya; Àlex Mitrani, historiador de l’art i conservador al Museu Nacional d’Art de Catalunya; Marta Rodríguez Bosch, escriptora i periodista especialitzada en arts aplicades, disseny i arquitectura; Victoria Combalía, historiadora, crítica i comissària d’art; i Mar Arza, artista.

Altres Esdeveniments

Exposició temporal

Perpetuum Mobile en el marc Any Miralles

Mostra inèdita sobre el treball d'Enric Miralles com a dissenyador. Mobiliari i objectes dissenyats per al seu propi ús i al llarg de la seva vida es...

Exposició temporal
Exposició permanent

Modernisme, cap a la cultura del disseny

L'exposició es fixa en el modernisme com a inici de la cultura del disseny, l'emmarca en el context europeu i en destaca els nexes i la...

Exposició permanent