Espais Permanents

Materfad-Centre de materials

Materfad, centre de materials de Barcelona, ​​desenvolupa una tasca d’investigació i vigilància tecnològica en el camp dels materials nous i presta serveis de consultoria i formació a empreses, professionals, universitats i centres tecnològics. A Materfad hi ha representades totes les famílies de materials (biomaterials, ceràmics, compostos, polímers, etc.). Gràcies al seu caràcter transversal, esdevé un catalitzador de la innovació entre universitats, centres tecnològics, empreses, dissenyadors, industrials, enginyers i arquitectes.

El centre de materials disposa d’una «materioteca» amb diferents opcions de consulta i d’interacció amb més de 3.500 materials i projectes innovadors que s’actualitzen constantment (consulteu-ne les condicions i les tarifes). 

Horaris i formats:

  • per formació online es poden realitzar: de dilluns a divendres entre les 9 i les 20h i per formacions presencials, de dimarts a divendres entre les 15'30 i les 20h. Durada: 1'30'' h 

  • A partir de l'octubre: online, de dilluns a divendres entre les 9 i les 20h i formació presencial, els dilluns entre les 15'30 i les 20h / De dimarts a divendres entre les 9 i les 20 h

  • Tant online com presencial, cal demanar  sempre cita prèvia (sol·licitant-la a través del correu activities@materfad.com o tl. 932 566 758  )

  • L'aforament màxim és de 20 persones.

Responsable: Ainhoa Pastor.

Altres Espais Permanents